Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Sasbachwalden Club Napoles 1926124
speciala Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
14% Spel op eigen helft 86%
49 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.5 gemiddelde waardering 18.7
good Schieten poor
solid Passen weak
average Verdedigen poor


4e minuut.
Dapper verovert de bal door een tackle van achteren. Palásthy onderschept slim de pass. Palásthy speelt de bal door. Wawreńczuk rent richting de bal. Wawreńczuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Sasbachwalden - Club Napoles 1926124 1:0

7e minuut.
Babbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Babbel geeft een hoge lob. Xəqani probeert naar een medespeler te passen. Wawreńczuk is nu in balbezit. Wawreńczuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Sasbachwalden - Club Napoles 1926124 2:0

9e minuut.
Przerywacz is nu in balbezit. Przerywacz geeft de bal voor. Klungelig pakt Babbel de bal. Wawreńczuk rent richting de bal. Wawreńczuk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Wawreńczuk is nu in balbezit. Wawreńczuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Illing geeft de bal voor. Inworp. Przerywacz met de inworp. Palásthy is nu in balbezit. Palásthy geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Przerywacz met een snelle inworp. Konkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Konkel geeft een lange en hoge pass. Wawreńczuk is nu in balbezit. Wawreńczuk schiet op doel. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Przerywacz passt de bal in één keer door. Jöhnk verovert de bal door een tackle van achteren. Roça speelt de bal door. Wawreńczuk rent richting de bal. Wawreńczuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Przerywacz kopt de bal weg. Palásthy is nu in balbezit. Palásthy met een sublieme pass. Wawreńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawreńczuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Palásthy verovert de bal door een tackle van achteren. Palásthy speelt de bal door. Wawreńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawreńczuk draait met de bal, schiet en ... Wühler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Sasbachwalden - Club Napoles 1926124 3:0

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Xəqani zal de hoekschop nemen. Palásthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Palásthy draait met de bal, schiet en ... Held probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Sasbachwalden - Club Napoles 1926124 4:0

23e minuut.
Roça kan de bal niet met de borst controleren. Roça passt de bal met de wreef. Wawreńczuk is nu in balbezit. Xəqani bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəqani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Daar is Przerywacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przerywacz geeft de bal voor. Held heeft problemen om de bal te vangen. Wawreńczuk is nu in balbezit. Wawreńczuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Wühler met een harde bal richting middenveld. Roça is nu in balbezit. Roça passt de bal zonder na te denken. Wawreńczuk heeft problemen om de bal te vangen. Wawreńczuk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Babbel trapt de bal weg. Roça probeert de bal met de borst te controleren. Roça passt de bal in één keer door. Wawreńczuk rent richting de bal. Wawreńczuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Jöhnk rent richting de bal. Palásthy onderschept slim de pass. Palásthy probeert naar een medespeler te passen. Wawreńczuk is nu in balbezit. Wawreńczuk schiet op doel. Wühler bokst de bal weg.

32e minuut.
Held bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawreńczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Palásthy rent richting de bal. Palásthy schiet op doel. Wühler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Sasbachwalden - Club Napoles 1926124 5:0

36e minuut.
Wühler probeert naar een medespeler te passen. Käfferbitz kopt de bal weg. Palásthy is nu in balbezit. Palásthy heeft problemen om de bal te vangen. Palásthy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Roça kopt de bal weg. Wawreńczuk rent richting de bal. Wawreńczuk passt de bal in één keer door. Przerywacz is nu in balbezit. Przerywacz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Roça geeft een hoge lob. Babbel kopt de bal weg. Jöhnk heeft problemen om de bal te vangen. Palásthy is nu in balbezit. Palásthy draait met de bal, schiet en ... Wühler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Sasbachwalden 15%, Club Napoles 1926124 85%.
SV Sasbachwalden - Club Napoles 1926124 5:0

49e minuut.
Przerywacz geeft een lange en hoge pass. Palásthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Palásthy met een sublieme pass. Wawreńczuk is nu in balbezit. Wawreńczuk draait met de bal, schiet en ... Wühler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Palásthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Palásthy haalt uit met een fantastische trap. Paal!

50e minuut.
Dapper rent richting de bal. Roça is nu in balbezit. Roça geeft een hoge lob. Wawreńczuk is nu in balbezit. Wawreńczuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Käfferbitz probeert de bal aan de voet te houden. Przerywacz is nu in balbezit. Przerywacz met een sublieme pass. Palásthy rent richting de bal. Palásthy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Wawreńczuk rent richting de bal. De bal raakt de paal. Wawreńczuk rent richting de bal. Wawreńczuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Sasbachwalden - Club Napoles 1926124 6:0

57e minuut.
Illing bereikt de bal nog maar net als eerste. Roça bereikt de bal nog maar net als eerste. Roça passt de bal zonder na te denken. Wawreńczuk rent richting de bal. Wawreńczuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Babbel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xəqani met een snelle inworp. Daar is Wawreńczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wawreńczuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Przerywacz kopt de bal weg. Xəqani is nu in balbezit. Xəqani passt de bal met de wreef. Wawreńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawreńczuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Dapper is nu in balbezit. Roça geeft een lange en hoge pass. Wawreńczuk rent richting de bal. Wawreńczuk haalt uit met een fantastische trap. Wühler maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SV Sasbachwalden - Club Napoles 1926124 7:0

75e minuut.
Uluerdem probeert naar een medespeler te passen. Daar is Xəqani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xəqani probeert naar een medespeler te passen. Wawreńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawreńczuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Roça verovert de bal door een tackle van achteren. Roça met een sublieme pass. Wawreńczuk is nu in balbezit. Wawreńczuk haalt uit met een fantastische trap. Wühler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Sasbachwalden - Club Napoles 1926124 8:0

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ahland stond buitenspel. Konkel neemt vlug de vrije trap. Wawreńczuk is nu in balbezit. Wawreńczuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Roça verovert de bal door een tackle van achteren. Roça met een sublieme pass. Babbel is nu in balbezit. Wawreńczuk onderschept slim de pass. Wawreńczuk draait met de bal, schiet en ... Wühler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wawreńczuk rent richting de bal. Wawreńczuk draait met de bal, schiet en ... Wühler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Sasbachwalden - Club Napoles 1926124 9:0

86e minuut.
Xəqani rent richting de bal. Xəqani passt de bal met de wreef. Daar is Held, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palásthy rent richting de bal. Palásthy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Sasbachwalden - Club Napoles 1926124 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Sasbachwalden 14%, Club Napoles 1926124 86%.
SV Sasbachwalden - Club Napoles 1926124 10:0