Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ravelin Cannoneers Winter Garden FC
442 Tactiek 343
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.6 gemiddelde waardering 29.9
adequate Schieten adequate
average Passen average
good Verdedigen average


7e minuut.
Daar is Ciketić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciketić met een sublieme pass. Gründler rent richting de bal. Isea verovert de bal door een tackle van achteren. Isea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ravelin Cannoneers - Winter Garden FC 0:1

14e minuut.
Jänig onderschept slim de pass. Jänig probeert naar een medespeler te passen. Isea rent richting de bal. Clondescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Clondescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kohlmeyer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kohlmeyer geeft een hoge lob. Klungelig pakt Janowitz de bal. Pingitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pingitzer draait met de bal, schiet en ... Lascal bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ravelin Cannoneers - Winter Garden FC 1:1

31e minuut.
Ciketić is nu in balbezit. Cirincioni is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Massenbach neemt de hoekschop. Isea maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Papierkowski rent richting de bal. Socaciu onderschept slim de pass. Norra schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Socaciu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Steels wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kohlmeyer kopt de bal weg. Naake rent richting de bal. Naake passt de bal in één keer door. Socaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Socaciu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravelin Cannoneers - Winter Garden FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravelin Cannoneers 50%, Winter Garden FC 50%.
Ravelin Cannoneers - Winter Garden FC 2:1

53e minuut.
Kohlmeyer geeft een hoge lob. Jänig rent richting de bal. Pistorius maakt een afschuwelijke overtreding. Pistorius krijgt een gele kaart.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brandibock komt het veld opgelopen. Ingensiep komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Kohlmeyer geeft een lange en hoge pass. Daar is Socaciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zerr bereikt de bal nog maar net als eerste. Socaciu onderschept slim de pass. Socaciu draait met de bal, schiet en ... Lascal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benz komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Cirincioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirincioni met een sublieme pass. Socaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Benz rent richting de bal. Benz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravelin Cannoneers 29%, Winter Garden FC 71%.
Ravelin Cannoneers - Winter Garden FC 2:1