Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bishop bashers Tus Berge
bloodystupid Tactiek 3-4-3 [1]
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
52.6 gemiddelde waardering 56.6
very good Schieten outstanding
solid Passen very good
very good Verdedigen adequate


4e minuut.
Klungelig pakt Sumarliðason de bal. Suchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumarliðason bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchan onderschept slim de pass. Suchan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bishop bashers - Tus Berge 1:0

10e minuut.
Trung Giang is nu in balbezit. Dvornic verovert de bal door een tackle van achteren. Suntoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvornic is nu in balbezit. Dvornic draait met de bal, schiet en ... Guimarães kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Suchan controleert de bal met de borst. Ingermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchan maakt een afschuwelijke overtreding. Suchan krijgt een gele kaart. Ingermann is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ingermann zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Terráqueo springt en kopt de bal. Guimarães werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bishop bashers - Tus Berge 1:1

21e minuut.
Quý Vĩnh is nu in balbezit. Terráqueo verovert de bal door een tackle van achteren. Pipar rent richting de bal. Pipar draait met de bal, schiet en ... Guimarães maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bishop bashers - Tus Berge 1:2

26e minuut.
Chudzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudzio geeft de bal voor. Gómez López probeert naar een medespeler te passen. Suchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Pipar heeft problemen om de bal te vangen. Koumis rent richting de bal. Vahmann probeert naar een medespeler te passen. Terráqueo rent richting de bal. Terráqueo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Guimarães verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Koumis is nu in balbezit. Koumis probeert naar een medespeler te passen. Gómez López met een sublieme pass. Suchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchan schiet op doel. Szeregowy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bishop bashers 50%, Tus Berge 50%.
Bishop bashers - Tus Berge 1:2

46e minuut.
Dauengauer passt de bal met de wreef. Cimarusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Madgearu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Madgearu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

47e minuut.
Sumarliðason geeft een lange en hoge pass. Pipar is nu in balbezit. Pipar speelt de bal door. Terráqueo rent richting de bal. Terráqueo draait met de bal, schiet en ... Guimarães kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Panienka met een sublieme pass. Suchan rent richting de bal. Suchan passt de bal zonder na te denken. Cimarusti is nu in balbezit. Cimarusti schiet op doel. Szeregowy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Dvornic is nu in balbezit. Dvornic passt de bal zonder na te denken. Terráqueo bereikt de bal nog maar net als eerste. Terráqueo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bishop bashers - Tus Berge 1:3

53e minuut.
Ehrmantraut heeft problemen om de bal te vangen. Terráqueo rent richting de bal. Dvornic is nu in balbezit. Dvornic haalt uit met een fantastische trap. Guimarães maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bishop bashers - Tus Berge 1:4

63e minuut.
Panienka rent richting de bal. Solanilla onderschept slim de pass. Suntoro speelt de bal door. Dvornic rent richting de bal. Dvornic draait met de bal, schiet en ... Guimarães probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Quý Vĩnh onderschept slim de pass. Quý Vĩnh geeft een hoge lob. Suchan is nu in balbezit. Suchan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bishop bashers - Tus Berge 2:4

68e minuut.
Terráqueo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quý Vĩnh geeft een lange en hoge pass. Cimarusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimarusti schiet op doel. Szeregowy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bishop bashers - Tus Berge 3:4

71e minuut.
Terráqueo kopt de bal weg. Daar is Quý Vĩnh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dvornic is nu in balbezit. Dvornic draait met de bal, schiet en ... Guimarães werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bishop bashers - Tus Berge 3:5

74e minuut.
Trung Giang speelt de bal door. Suntoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahmann met een sublieme pass. Dvornic is nu in balbezit. Dvornic draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Pipar de bal. Pipar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bishop bashers - Tus Berge 3:6

87e minuut.
Panienka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Querendo is nu in balbezit. Querendo passt de bal zonder na te denken. Pipar is nu in balbezit. Pipar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Panienka passt de bal zonder na te denken. Ingermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingermann geeft een hoge lob. Terráqueo bereikt de bal nog maar net als eerste. Terráqueo haalt uit met een fantastische trap. Guimarães kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bishop bashers 46%, Tus Berge 54%.
Bishop bashers - Tus Berge 3:6