Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Plattfuss 08 FC Sigmaringen
test Tactiek DEF TOTAL
63% Balbezit 37%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 40.9
very good Schieten solid
very good Passen adequate
solid Verdedigen good


1e minuut.
Klungelig pakt Pawianowski de bal. Pawianowski passt de bal zonder na te denken. Cernîh rent richting de bal. Cernîh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plattfuss 08 - FC Sigmaringen 0:1

6e minuut.
Chiva met een sublieme pass. Cernîh rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jens. Jens krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Klungelig pakt Ramirez de bal. Ramirez speelt de bal door. Pawianowski is nu in balbezit. Cernîh is nu in balbezit. Cernîh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plattfuss 08 - FC Sigmaringen 0:2

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Jens de bal onder controle te krijgen. Cares is nu in balbezit. Cares probeert naar een medespeler te passen. Porcello bereikt de bal nog maar net als eerste. Porcello draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Porcello heeft problemen om de bal te vangen. Porcello draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Serravalle de bal onder controle te krijgen. Pfundstein rent richting de bal. Pfundstein schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Jens passt de bal zonder na te denken. Pfundstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chiva krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Jens is nu in balbezit. Pawianowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jens is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jens met een snel genomen vrije trap. Porcello bereikt de bal nog maar net als eerste. Porcello draait met de bal, schiet en ... Ramirez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cares zal de hoekschop nemen. Porcello krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Plattfuss 08 39%, FC Sigmaringen 61%.
FC Plattfuss 08 - FC Sigmaringen 0:2

47e minuut.
Pfundstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Jens probeert naar een medespeler te passen. Lesser rent richting de bal. Lesser geeft de bal voor. Porcello maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Daar is Hable, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maul rent richting de bal. Pawianowski verovert de bal door een tackle van achteren. Cernîh bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernîh draait met de bal, schiet en ... Grzmot bokst de bal weg.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lesser neemt de hoekschop. Fignár heeft problemen om de bal te vangen. Porcello is nu in balbezit. Porcello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Chiva geeft een lange en hoge pass. Maul controleert de bal met de borst. Pawianowski rent richting de bal. Pawianowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Backinger verovert de bal door een tackle van achteren. Backinger met een sublieme pass. Cares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cares geeft een hoge lob. Pfundstein krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Jens rent richting de bal. Jens passt de bal in één keer door. Lesser geeft een lange en hoge pass. Porcello is nu in balbezit. Porcello draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Plattfuss 08 40%, FC Sigmaringen 60%.
FC Plattfuss 08 - FC Sigmaringen 0:2