Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
poc Olimpia Fc N00b
451mojeee Tactiek 442 v2o
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 19
6 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 42.8
adequate Schieten very good
average Passen good
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Inworp. Popajewski met een snelle inworp. Amara geeft een lange en hoge pass. Moromete krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
poc Olimpia - Fc N00b 0:1

4e minuut.
Moromete verovert de bal door een tackle van achteren. Dombauer rent richting de bal. Dombauer passt de bal met de wreef. Amara is nu in balbezit. Amara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Villena speelt de bal door. Nam Việt rent richting de bal. Nam Việt passt de bal in één keer door. Moromete rent richting de bal. Moromete schiet op doel. Sulecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Dombauer geeft een lange en hoge pass. Nam Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pestka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nam Việt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moromete zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Sulecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Villena kopt de bal weg. Moromete is nu in balbezit. Crisan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moromete is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Villena wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Gaďo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trlaja met de inworp. Razeti rent richting de bal. Razeti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Comănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Amara onderschept slim de pass. Amara speelt de bal door. Nam Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Việt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Dombauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombauer passt de bal met de wreef. Jaszczowski onderschept slim de pass. Moromete rent richting de bal. Moromete haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
poc Olimpia - Fc N00b 0:2

29e minuut.
Popajewski passt de bal in één keer door. Pestka is nu in balbezit. Nam Việt verovert de bal door een tackle van achteren. Nam Việt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
poc Olimpia - Fc N00b 0:3

34e minuut.
Jaszczowski geeft een lange en hoge pass. Avaroma geeft de bal voor. Amara kopt de bal weg. Nam Việt rent richting de bal. Nam Việt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
poc Olimpia - Fc N00b 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: poc Olimpia 63%, Fc N00b 37%.
poc Olimpia - Fc N00b 0:4

48e minuut.
Dombauer is nu in balbezit. Moromete is nu in balbezit. Hnědojed schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hnědojed krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Avaroma geeft de bal voor. Jaszczowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombauer verovert de bal door een tackle van achteren. Dombauer geeft de bal voor. Nam Việt bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Avaroma geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Dombauer de bal onder controle te krijgen. Dombauer met een sublieme pass. Moromete rent richting de bal. Moromete haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dombauer is nu in balbezit. Dombauer geeft een hoge lob. Sulecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moromete krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
poc Olimpia - Fc N00b 0:5

60e minuut.
Gaďo geeft de bal voor. Klungelig pakt Dombauer de bal. Moromete rent richting de bal. Moromete schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Popajewski speelt de bal door. Dombauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombauer passt de bal met de wreef. Moromete bereikt de bal nog maar net als eerste. Moromete schiet op doel. Sulecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Inworp. Adamietz komt het veld opgelopen. Zakrys komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Comănescu is nu in balbezit. Zakrys bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dombauer. Dombauer krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Klungelig pakt Dézsi de bal. Avaroma is nu in balbezit. Dézsi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Avaroma wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Avaroma kan niet meer verder spelen. Ihde komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Zakrys rent richting de bal. Villena is nu in balbezit. Zakrys tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zakrys krijgt een gele kaart. Villena is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ostdeutsch met een snel genomen vrije trap. Daar is Moromete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moromete haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
poc Olimpia - Fc N00b 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: poc Olimpia 60%, Fc N00b 40%.
poc Olimpia - Fc N00b 0:6