Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winter Garden FC SV Sasbachwalden
343 Tactiek speciala
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.5 gemiddelde waardering 41.6
adequate Schieten solid
average Passen good
average Verdedigen weak


9e minuut.
Forejtek kan de bal niet met de borst controleren. Forejtek passt de bal met de wreef. Xəqani rent richting de bal. Xəqani draait met de bal, schiet en ... Lascal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winter Garden FC - SV Sasbachwalden 0:1

21e minuut.
Wirtz is nu in balbezit. Wirtz passt de bal zonder na te denken. Massenbach speelt de bal door. Blocher is nu in balbezit. Blocher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Da Luz met een sublieme pass. Daar is Wirtz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Zenso met een sublieme pass. Xəqani bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəqani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Winter Garden FC - SV Sasbachwalden 0:2

33e minuut.
Janowitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Forejtek verovert de bal door een tackle van achteren. Forejtek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Xəqani de bal. Xəqani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Norra geeft een hoge lob. Di Zenso kopt de bal weg. Xəqani rent richting de bal. Xəqani haalt uit met een fantastische trap. Lascal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winter Garden FC - SV Sasbachwalden 0:3

39e minuut.
Jänig geeft een lange en hoge pass. Di Zenso geeft een lange en hoge pass. Blocher met een sublieme pass. Xəqani is nu in balbezit. Xəqani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winter Garden FC 82%, SV Sasbachwalden 18%.
Winter Garden FC - SV Sasbachwalden 0:3

48e minuut.
Papierkowski geeft een lange en hoge pass. Ciketić kopt de bal weg. Daar is Papierkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xəqani bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəqani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Massenbach is nu in balbezit. Forejtek verovert de bal door een tackle van achteren. Forejtek speelt de bal door. Xəqani rent richting de bal. Xəqani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Winter Garden FC - SV Sasbachwalden 0:4

56e minuut.
Wirtz bereikt de bal nog maar net als eerste. Janowitz onderschept slim de pass. Janowitz speelt de bal door. Xəqani heeft problemen om de bal te vangen. Xəqani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winter Garden FC - SV Sasbachwalden 0:5

58e minuut.
Wirtz is nu in balbezit. Wirtz passt de bal zonder na te denken. Xəqani bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəqani haalt uit met een fantastische trap. Lascal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Winter Garden FC - SV Sasbachwalden 0:6

67e minuut.
Forejtek is nu in balbezit. Forejtek passt de bal zonder na te denken. Xəqani rent richting de bal. Xəqani draait met de bal, schiet en ... Lascal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Winter Garden FC - SV Sasbachwalden 0:7

69e minuut.
Wirtz rent richting de bal. Wirtz passt de bal met de wreef. Daar is Xəqani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xəqani haalt uit met een fantastische trap. Lascal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Winter Garden FC - SV Sasbachwalden 0:8

71e minuut.
Blocher bereikt de bal nog maar net als eerste. Blocher passt de bal met de wreef. Xəqani is nu in balbezit. Xəqani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Winter Garden FC - SV Sasbachwalden 0:9

78e minuut.
Wirtz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wirtz geeft de bal voor. Xəqani bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəqani draait met de bal, schiet en ... Lascal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winter Garden FC - SV Sasbachwalden 0:10

81e minuut.
Antolak met een snelle inworp. Blocher geeft de bal voor. Forejtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Forejtek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winter Garden FC - SV Sasbachwalden 0:11

85e minuut.
Wirtz onderschept slim de pass. Wirtz probeert naar een medespeler te passen. Xəqani is nu in balbezit. Xəqani haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Xəqani bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəqani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Winter Garden FC - SV Sasbachwalden 0:12

87e minuut.
Blocher onderschept slim de pass. Blocher met een sublieme pass. Xəqani bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəqani schiet op doel. Lascal probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Winter Garden FC - SV Sasbachwalden 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winter Garden FC 77%, SV Sasbachwalden 23%.
Winter Garden FC - SV Sasbachwalden 0:13