Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Sasbachwalden Winter Garden FC
speciala Tactiek 343
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
33 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 30.9
solid Schieten adequate
solid Passen average
solid Verdedigen average


3e minuut.
Horvăţ rent richting de bal. Horvăţ passt de bal zonder na te denken. Palásthy rent richting de bal. Palásthy haalt uit met een fantastische trap. Lascal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Zerr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xəqani rent richting de bal. Xəqani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Sasbachwalden - Winter Garden FC 1:0

6e minuut.
Siedłowski onderschept slim de pass. Siedłowski passt de bal zonder na te denken. Palásthy rent richting de bal. Palásthy draait met de bal, schiet en ... Lascal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

14e minuut.
Przerywacz geeft de bal voor. Daar is Norra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palásthy is nu in balbezit. Palásthy haalt uit met een fantastische trap. Lascal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Sasbachwalden - Winter Garden FC 2:0

17e minuut.
Roça passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Horvăţ de bal. Horvăţ passt de bal met de wreef. Palásthy rent richting de bal. Palásthy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Roça probeert naar een medespeler te passen. Horvăţ rent richting de bal. Horvăţ met een sublieme pass. Xəqani is nu in balbezit. Xəqani haalt uit met een fantastische trap. Lascal bokst de bal weg.

30e minuut.
Palásthy met een sublieme pass. Roça rent richting de bal. Roça passt de bal zonder na te denken. Palásthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Palásthy haalt uit met een fantastische trap. Lascal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Uluerdem rent richting de bal. Uluerdem geeft een lange en hoge pass. Xəqani kopt de bal weg. Palásthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Palásthy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Horvăţ rent richting de bal. Horvăţ passt de bal zonder na te denken. Roça bereikt de bal nog maar net als eerste. Roça geeft een lange en hoge pass. Palásthy maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Roça bereikt de bal nog maar net als eerste. Roça passt de bal met de wreef. Przerywacz speelt de bal door. Xəqani bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəqani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Przerywacz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Xəqani bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəqani geeft de bal voor. Gutschmidt probeert de bal met de borst te controleren. Xəqani geeft een lange en hoge pass. Lascal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Norra is nu in balbezit. Norra geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Przerywacz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lascal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Palásthy is nu in balbezit. Palásthy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Sasbachwalden - Winter Garden FC 3:0

45e minuut.
Horvăţ met een snelle inworp. Roça rent richting de bal. Roça passt de bal met de wreef. Palásthy rent richting de bal. Palásthy haalt uit met een fantastische trap. Lascal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Horvăţ neemt de hoekschop. Palásthy maakt een snoekduik en kopt de bal. Lascal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Sasbachwalden 27%, Winter Garden FC 73%.
SV Sasbachwalden - Winter Garden FC 3:0

52e minuut.
Roça speelt de bal door. Horvăţ met een sublieme pass. Norra verovert de bal door een tackle van achteren. Xəqani bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəqani haalt uit met een fantastische trap. Lascal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Jänig bereikt de bal nog maar net als eerste. Przerywacz verovert de bal door een tackle van achteren. Przerywacz passt de bal met de wreef. Xəqani bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəqani draait met de bal, schiet en ... Lascal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Janowitz met een harde bal richting middenveld. Xəqani rent richting de bal. Xəqani probeert naar een medespeler te passen. Horvăţ rent richting de bal. Horvăţ geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Roça probeert naar een medespeler te passen. Horvăţ rent richting de bal. Horvăţ speelt de bal door. Palásthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Palásthy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Xəqani passt de bal met de wreef. Horvăţ is nu in balbezit. Horvăţ passt de bal in één keer door. Palásthy rent richting de bal. Palásthy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Roça onderschept slim de pass. Roça geeft de bal voor. Klungelig pakt Norra de bal. Palásthy is nu in balbezit. Palásthy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Janowitz verovert de bal door een tackle van achteren. Janowitz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roça met de inworp. Horvăţ geeft de bal voor. Lascal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Palásthy rent richting de bal. Palásthy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Sasbachwalden - Winter Garden FC 4:0

74e minuut.
Xəqani heeft problemen om de bal te vangen. Xəqani passt de bal met de wreef. Przerywacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəqani bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəqani geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Horvăţ met de inworp. Roça bereikt de bal nog maar net als eerste. Roça geeft een lange en hoge pass. Daar is Xəqani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xəqani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Roça speelt de bal door. Horvăţ is nu in balbezit. Horvăţ met een sublieme pass. Palásthy heeft problemen om de bal te vangen. Palásthy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Sasbachwalden 13%, Winter Garden FC 87%.
SV Sasbachwalden - Winter Garden FC 4:0