Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:48
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.01
  • Stadion: Fc N00b Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 17826
Fc N00b FC Plattfuss 08
442 v2o Tactiek test
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.7 gemiddelde waardering 53.7
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
redelijk Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Zavala is nu in balbezit. Cervantes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zavala raakt geblesseerd tijdens het duel. Cares zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zavala springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Dombauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombauer met een sublieme pass. Moromete is nu in balbezit. Tüfekçioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Tüfekçioğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc N00b - FC Plattfuss 08 1:0

13e minuut.
Zavala onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cervantes. Zavala raakt geblesseerd tijdens het duel. Cares zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Porcello krijgt zijn hoofd ertegen. Torres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cervantes heeft problemen om de bal te vangen. Zavala is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Doeltrap. Torres trapt de bal weg van het doel. Pfundstein rent richting de bal. Dombauer onderschept slim de pass. Dombauer passt de bal in één keer door. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tüfekçioğlu is nu in balbezit. Tüfekçioğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc N00b - FC Plattfuss 08 2:0

32e minuut.
Tüfekçioğlu rent richting de bal. Tüfekçioğlu passt de bal zonder na te denken. Daar is Moromete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moromete draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Porcello is nu in balbezit. Zavala rent richting de bal. Porcello bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahle verovert de bal door een tackle van achteren. Zavala verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lesser neemt de hoekschop. Porcello krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Amara rent richting de bal. Amara speelt de bal door. Klungelig pakt Moromete de bal. Moromete schiet op doel. Hable probeert de bal aan de voet te houden. Grzmot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc N00b 44%, FC Plattfuss 08 56%.
Fc N00b - FC Plattfuss 08 2:0

50e minuut.
Porcello kopt de bal weg. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cervantes. Cervantes krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Inworp. Lesser zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cervantes is nu in balbezit. Zavala verovert de bal door een tackle van achteren. Zavala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Dombauer speelt de bal door. Moromete heeft problemen om de bal te vangen. Moromete met een sublieme pass. Tüfekçioğlu rent richting de bal. Tüfekçioğlu haalt uit met een fantastische trap. Grzmot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Ostdeutsch geeft een hoge lob. Tüfekçioğlu probeert de bal aan de voet te houden. Amara probeert naar een medespeler te passen. Moromete bereikt de bal nog maar net als eerste. Moromete draait met de bal, schiet en ... Grzmot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Daar is Porcello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popajewski is nu in balbezit. Popajewski met een sublieme pass. Zavala rent richting de bal. Zavala draait met de bal, schiet en ... Torres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc N00b 47%, FC Plattfuss 08 53%.
Fc N00b - FC Plattfuss 08 2:0