Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Napoles 1926124 Winter Garden FC
Normal Tactiek 343
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 31
slecht Schieten redelijk
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


13e minuut.
Wühler met een harde bal richting middenveld. Dapper rent richting de bal. Ciketić maakt een afschuwelijke overtreding. Ciketić krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Clondescu is nu in balbezit. Clondescu passt de bal met de wreef. Ciketić rent richting de bal. Ciketić haalt uit met een fantastische trap. Wühler maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Jöhnk is nu in balbezit. Ciketić verovert de bal door een tackle van achteren. Ciketić passt de bal zonder na te denken. Ahland is nu in balbezit. Ahland schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Ivitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivitz geeft de bal voor. Isea heeft problemen om de bal te vangen. Isea schiet op doel. Wühler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Napoles 1926124 - Winter Garden FC 0:1

33e minuut.
Ivitz speelt de bal door. Clondescu rent richting de bal. Clondescu speelt de bal door. Ciketić is nu in balbezit. Ciketić schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Napoles 1926124 63%, Winter Garden FC 37%.
Club Napoles 1926124 - Winter Garden FC 0:1

55e minuut.
Papierkowski passt de bal met de wreef. Illing bereikt de bal nog maar net als eerste. Isea onderschept slim de pass. Ciketić is nu in balbezit. Ciketić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Dapper bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapper met een sublieme pass. Zerr is nu in balbezit. Ahland verovert de bal door een tackle van achteren. Ahland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Napoles 1926124 - Winter Garden FC 1:1

86e minuut.
Daar is Marmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papierkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Papierkowski passt de bal met de wreef. Ahland rent richting de bal. Ahland draait met de bal, schiet en ... Lascal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Napoles 1926124 55%, Winter Garden FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Napoles 1926124 - Winter Garden FC 1:1