Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:45
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.01
  • Stadion: Waidler FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3506
Waidler FC SV Sasbachwalden
VT neu Tactiek speciala
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
48.3 gemiddelde waardering 46.6
good Schieten solid
adequate Passen good
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Forejtek rent richting de bal. Chuvaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Forejtek maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Forejtek moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Forejtek schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

2e minuut.
Przerywacz geeft de bal voor. Scarafoni controleert de bal met de borst. Xəqani bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəqani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Waidler FC - SV Sasbachwalden 0:1

21e minuut.
Chuvaev kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert McMuller de bal onder controle te krijgen. Wirtz rent richting de bal. Wirtz geeft een hoge lob. Scarafoni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Xəqani is nu in balbezit. Xəqani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Waidler FC - SV Sasbachwalden 0:2

30e minuut.
Da Luz geeft een lange en hoge pass. Xəqani kopt de bal weg. Cordoba geeft een hoge lob. Chuvaev rent richting de bal. Chuvaev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Waidler FC - SV Sasbachwalden 1:2

38e minuut.
Uluerdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluerdem geeft een hoge lob. Xəqani rent richting de bal. Xəqani haalt uit met een fantastische trap. Janner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waidler FC 50%, SV Sasbachwalden 50%.
Waidler FC - SV Sasbachwalden 1:2

57e minuut.
Di Zenso onderschept slim de pass. Di Zenso geeft een lange en hoge pass. Xəqani bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəqani haalt uit met een fantastische trap. Janner probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Przerywacz verovert de bal door een tackle van achteren. Przerywacz geeft de bal voor. Daar is Scarafoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xəqani verovert de bal door een tackle van achteren. Xəqani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Megyebíró zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chuvaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluerdem legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chuvaev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chuvaev neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Waidler FC - SV Sasbachwalden 2:2

74e minuut.
Pypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Pypers passt de bal zonder na te denken. Uluerdem geeft de bal voor. Xəqani is nu in balbezit. Xəqani draait met de bal, schiet en ... Janner bokst de bal weg.

78e minuut.
Wirtz rent richting de bal. Wirtz geeft de bal voor. Pypers probeert de bal aan de voet te houden. Xəqani rent richting de bal. Xəqani draait met de bal, schiet en ... Paal! Janner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waidler FC - SV Sasbachwalden 2:3

79e minuut.
Daar is Chuvaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chuvaev passt de bal met de wreef. Megyebíró is nu in balbezit. Xəqani onderschept slim de pass. Xəqani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyebíró is nu in balbezit. Megyebíró geeft de bal voor. McMuller bereikt de bal nog maar net als eerste. McMuller haalt uit met een fantastische trap. Sipeki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waidler FC 52%, SV Sasbachwalden 48%.
Waidler FC - SV Sasbachwalden 2:3