Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eintracht Kaktus schwarz gelb pfaffroda
433 mit 6 Tactiek neu
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
17 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 45.9
incredible Schieten good
good Passen good
good Verdedigen good


1e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Peschl stond buitenspel. Hauff neemt vlug de vrije trap. Patzer heeft problemen om de bal te vangen. Beck is nu in balbezit. Beck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Tiefel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaschusch verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Jaschusch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaschusch draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Nachtfahrt draait met de bal, schiet en ... Daar is Wück, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Patzer draait met de bal, schiet en ... Pörtgen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Kaktus - schwarz gelb pfaffroda 0:1

10e minuut.
Jahn is nu in balbezit. Jahn met een sublieme pass. Jaschusch rent richting de bal. Jaschusch draait met de bal, schiet en ... Gäßler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Eintracht Kaktus - schwarz gelb pfaffroda 1:1

13e minuut.
Daar is König, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck passt de bal in één keer door. Bagusch rent richting de bal. Bagusch geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ullmann passt de bal zonder na te denken. Mahlstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahlstedt passt de bal in één keer door. Jaschusch is nu in balbezit. Jaschusch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Vorteil kopt de bal weg. Mahlstedt probeert de bal met de borst te controleren. Mahlstedt speelt de bal door. Jaschusch is nu in balbezit. Jaschusch schiet op doel. Gäßler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Jaschusch rent richting de bal. Hauff onderschept slim de pass. Hauff speelt de bal door. Beck heeft problemen om de bal te vangen. Beck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ullmann is nu in balbezit. Ullmann passt de bal met de wreef. Pangert bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaschusch onderschept slim de pass. Jaschusch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Klewer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fallreep rent richting de bal. Fallreep schiet op doel. Gäßler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eintracht Kaktus 63%, schwarz gelb pfaffroda 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eintracht Kaktus - schwarz gelb pfaffroda 1:1

50e minuut.
Kahrs passt de bal in één keer door. Mahlstedt is nu in balbezit. Mahlstedt geeft een lange en hoge pass. Jaschusch is nu in balbezit. Jaschusch draait met de bal, schiet en ... Gäßler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Mahlstedt is nu in balbezit. Mahlstedt passt de bal in één keer door. Kahrs speelt de bal door. Jaschusch is nu in balbezit. Jaschusch draait met de bal, schiet en ... Gäßler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Peschl controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Hauff maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Patzer is nu in balbezit. Patzer draait met de bal, schiet en ... Pörtgen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Kaktus - schwarz gelb pfaffroda 1:2

65e minuut.
Hauff bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauff geeft de bal voor. Jaschusch heeft problemen om de bal te vangen. Jaschusch schiet op doel. Gäßler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Eintracht Kaktus - schwarz gelb pfaffroda 2:2

73e minuut.
Ullmann probeert naar een medespeler te passen. Mahlstedt speelt de bal door. Jaschusch rent richting de bal. Jaschusch draait met de bal, schiet en ... Gäßler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Kaktus - schwarz gelb pfaffroda 3:2

76e minuut.
Kahrs onderschept slim de pass. Kahrs geeft de bal voor. Jaschusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fallreep bereikt de bal nog maar net als eerste. Fallreep draait met de bal, schiet en ... Gäßler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Mahlstedt passt de bal in één keer door. Kahrs met een sublieme pass. Peschl rent richting de bal. Jaschusch is nu in balbezit. Jaschusch draait met de bal, schiet en ... Gäßler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Tiefel rent richting de bal. Tiefel passt de bal in één keer door. Peschl is nu in balbezit. Peschl haalt uit met een fantastische trap. Gäßler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Kaktus - schwarz gelb pfaffroda 4:2

83e minuut.
Wück geeft een hoge lob. Fallreep rent richting de bal. Hauff legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hauff krijgt een gele kaart. Fallreep is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fallreep kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klungelig pakt Bagusch de bal. König kopt de bal weg. Vorteil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fallreep rent richting de bal. Fallreep haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Pangert geeft de bal voor. Patzer kopt de bal weg. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck draait met de bal, schiet en ... Pörtgen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eintracht Kaktus 55%, schwarz gelb pfaffroda 45%.
Eintracht Kaktus - schwarz gelb pfaffroda 4:2