Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Meerkat 07 Torpedo Torfnase
Standard Tactiek an
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
45.8 gemiddelde waardering 44.6
good Schieten solid
good Passen good
adequate Verdedigen very good


10e minuut.
Węgrzynowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bäuerle is nu in balbezit. Bäuerle passt de bal zonder na te denken. Węgrzynowski rent richting de bal. Węgrzynowski passt de bal in één keer door. Achatz bokst de bal weg.

25e minuut.
Riigov verovert de bal door een tackle van achteren. Riigov passt de bal met de wreef. García de la Calle rent richting de bal. García de la Calle haalt uit met een fantastische trap. Achatz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meerkat 07 - Torpedo Torfnase 1:0

31e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aldenrath zal de hoekschop nemen. Daar is Bursch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Böger bereikt de bal nog maar net als eerste. Böger schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ruiz Álvarez de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aldenrath zal de hoekschop nemen. Böger bereikt de bal nog maar net als eerste. Böger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Aldenrath kopt de bal weg. Worch bereikt de bal nog maar net als eerste. Worch passt de bal zonder na te denken. Picard rent richting de bal. Picard draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Meerkat 07 - Torpedo Torfnase 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Meerkat 07 43%, Torpedo Torfnase 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Meerkat 07 - Torpedo Torfnase 1:1

46e minuut.
Picard speelt de bal door. Böger bereikt de bal nog maar net als eerste. Furnea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Furnea is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

49e minuut.
Worch passt de bal zonder na te denken. Conrad geeft een hoge lob. Böger rent richting de bal. Böger draait met de bal, schiet en ... Cardozo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meerkat 07 - Torpedo Torfnase 1:2

52e minuut.
Riigov is nu in balbezit. Riigov passt de bal in één keer door. García de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Calle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Meerkat 07 - Torpedo Torfnase 2:2

54e minuut.
Riigov geeft een lange en hoge pass. Daubert rent richting de bal. García de la Calle onderschept slim de pass. García de la Calle draait met de bal, schiet en ... Achatz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Inworp. Yepremyan komt het veld opgelopen. Tandori komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Yepremyan speelt de bal door. Sivilia met een sublieme pass. Daar is Tandori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tandori geeft een lange en hoge pass. García de la Calle springt en kopt de bal. Achatz bokst de bal weg. Achatz probeert naar een medespeler te passen. Valke kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Himbrecht de bal onder controle te krijgen. Böger bereikt de bal nog maar net als eerste. Böger draait met de bal, schiet en ... Cardozo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Yepremyan passt de bal in één keer door. Bäuerle rent richting de bal. Bäuerle geeft een hoge lob. Böger bereikt de bal nog maar net als eerste. Böger draait met de bal, schiet en ... Cardozo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Himbrecht geeft de bal voor. Tandori rent richting de bal. Resech tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Resech krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Böger rent richting de bal. Torre begaat een overtreding. Böger raakt geblesseerd tijdens het duel. Böger zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Bursch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Picard is nu in balbezit. Picard schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Meerkat 07 52%, Torpedo Torfnase 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Meerkat 07 - Torpedo Torfnase 2:2