Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:48
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.02
  • Stadion: SG Ahnatal Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 15391
SG Ahnatal VfB Borussia Leipzig
433 Tactiek 433
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35 gemiddelde waardering 40.6
weak Schieten solid
good Passen adequate
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Newport heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez Nebreda is nu in balbezit. Salles onderschept slim de pass. Newport verovert de bal door een tackle van achteren. Newport haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Butterworth geeft de bal voor. Inworp. Del Conte met de inworp. Kokoszka rent richting de bal. Kokoszka geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Peryt onderschept slim de pass. Peryt probeert naar een medespeler te passen. Tonner rent richting de bal. Tonner haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Kokoszka rent richting de bal. Kokoszka geeft een hoge lob. Newport met een sublieme pass. Rodríguez Nebreda rent richting de bal. Rodríguez Nebreda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SG Ahnatal - VfB Borussia Leipzig 0:1

38e minuut.
Berdys rent richting de bal. Berdys probeert naar een medespeler te passen. Bermúdez heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez Nebreda is nu in balbezit. Rodríguez Nebreda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Espinoza is nu in balbezit. Espinoza geeft een lange en hoge pass. Newport is nu in balbezit. Newport schiet op doel. Garcea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Ahnatal - VfB Borussia Leipzig 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SG Ahnatal 48%, VfB Borussia Leipzig 52%.
SG Ahnatal - VfB Borussia Leipzig 0:2

49e minuut.
Valencia onderschept slim de pass. Berdys geeft een hoge lob. Newport is nu in balbezit. Newport schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Ahnatal - VfB Borussia Leipzig 0:3

62e minuut.
Inworp. Kagner komt het veld opgelopen. Nordmann komt het veld opgelopen. von Öhlinghaus komt het veld opgelopen.

65e minuut.
von Öhlinghaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Conte onderschept slim de pass. Ştefănescu begaat een overtreding. Ştefănescu krijgt een gele kaart. Del Conte raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Del Conte kan niet meer verder spelen. Bosselaar komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Hasler rent richting de bal. Bermúdez begaat een overtreding. Hasler raakt geblesseerd tijdens het duel. Newport zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hasler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rodríguez Nebreda maakt een snoekduik en kopt de bal. Garcea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Kokoszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokoszka passt de bal zonder na te denken. Berdys bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdys geeft een hoge lob. Newport krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Ahnatal - VfB Borussia Leipzig 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SG Ahnatal 58%, VfB Borussia Leipzig 42%.
SG Ahnatal - VfB Borussia Leipzig 0:4