Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:48
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.02
  • Stadion: QT-Park Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6790
QT-Park TUS Alstertal
Defend-2 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
25% Spel op eigen helft 75%
40 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.2 gemiddelde waardering 20.1
solid Schieten poor
solid Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Daar is Kranich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lettrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lettrich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lettrich neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Colberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranich verovert de bal door een tackle van achteren. Kranich met een sublieme pass. Lettrich rent richting de bal. Lettrich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Jenkins geeft een hoge lob. Ober speelt de bal door. Ilyas heeft problemen om de bal te vangen. Blume bereikt de bal nog maar net als eerste. Blume draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Hanusz geeft een hoge lob. Förster controleert de bal met de borst. Lettrich rent richting de bal. Lettrich draait met de bal, schiet en ... Eberhardt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
QT-Park - TUS Alstertal 1:0

13e minuut.
Simak rent richting de bal. Simak passt de bal met de wreef. Colberg is nu in balbezit. Lettrich verovert de bal door een tackle van achteren. Lettrich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Czédli kopt de bal weg. Daar is Colberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kranich met een sublieme pass. Lettrich is nu in balbezit. Lettrich schiet op doel. Eberhardt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Hanusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz passt de bal met de wreef. Lettrich rent richting de bal. Lettrich haalt uit met een fantastische trap. Eberhardt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
QT-Park - TUS Alstertal 2:0

22e minuut.
Förster geeft een hoge lob. Daar is Förster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanusz is nu in balbezit. Hanusz schiet op doel. Eberhardt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
QT-Park - TUS Alstertal 3:0

25e minuut.
Colberg rent richting de bal. Kranich onderschept slim de pass. Kranich speelt de bal door. Lettrich rent richting de bal. Lettrich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ilyas verovert de bal door een tackle van achteren. Ilyas met een sublieme pass. Klungelig pakt Kranich de bal. Hanusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz draait met de bal, schiet en ... Eberhardt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Hanusz is nu in balbezit. Immler legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hanusz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lettrich legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
QT-Park - TUS Alstertal 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QT-Park 26%, TUS Alstertal 74%.
QT-Park - TUS Alstertal 4:0

46e minuut.
Simak speelt de bal door. Callesen is nu in balbezit. Callesen passt de bal zonder na te denken. Lettrich rent richting de bal. Lettrich draait met de bal, schiet en ... Eberhardt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jenkins geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czédli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lettrich rent richting de bal. Lettrich haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Czédli met een snelle inworp. Lettrich kan de bal niet met de borst controleren. Waldner is nu in balbezit. Lettrich onderschept slim de pass. Lettrich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ilyas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilyas passt de bal zonder na te denken. Lettrich is nu in balbezit. Hanusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
QT-Park - TUS Alstertal 5:0

60e minuut.
Waldner is nu in balbezit. N`Dao tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Waldner raakt geblesseerd tijdens het duel. Tobler komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Klungelig pakt Simak de bal. Klink rent richting de bal. Klink geeft een hoge lob. Hanusz is nu in balbezit. Hanusz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
QT-Park - TUS Alstertal 6:0

62e minuut.
Ilyas met een snelle inworp. Kranich kan de bal niet met de borst controleren. Kranich passt de bal zonder na te denken. Hanusz rent richting de bal. Hanusz haalt uit met een fantastische trap. Eberhardt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Ilyas kopt de bal weg. Kranich rent richting de bal. Kranich probeert naar een medespeler te passen. Hanusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zemborain komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Kranich met een sublieme pass. Hanusz is nu in balbezit. Hanusz passt de bal met de wreef. Daar is Lettrich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lettrich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
QT-Park - TUS Alstertal 7:0

72e minuut.
Kranich kopt de bal weg. Klungelig pakt Hanusz de bal. Förster bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz verovert de bal door een tackle van achteren. Hanusz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kranich rent richting de bal. Kranich geeft de bal voor. Daar is Jenkins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Colberg rent richting de bal. Kranich verovert de bal door een tackle van achteren. Kranich met een sublieme pass. Hanusz rent richting de bal. Hanusz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Waldner is nu in balbezit. Kabelitz onderschept slim de pass. Kabelitz speelt de bal door. Lettrich is nu in balbezit. Lettrich draait met de bal, schiet en ... Eberhardt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Giegerich geeft een hoge lob. Ilyas rent richting de bal. Ilyas speelt de bal door. Lettrich rent richting de bal. Lettrich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Eberhardt met een harde bal richting middenveld. Czédli kopt de bal weg. Kabelitz probeert naar een medespeler te passen. Lettrich rent richting de bal. Lettrich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Jenkins speelt de bal door. Kabelitz probeert naar een medespeler te passen. Hanusz rent richting de bal. Lettrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lettrich schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ilyas probeert naar een medespeler te passen. Kabelitz rent richting de bal. Kabelitz passt de bal in één keer door. Hanusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz schiet op doel. Eberhardt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QT-Park 24%, TUS Alstertal 76%.
QT-Park - TUS Alstertal 7:0