Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
schwarz gelb pfaffroda Erratiker Köppern
neu Tactiek Wing 5erAbw
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 6
43.8 gemiddelde waardering 37.5
good Schieten average
adequate Passen adequate
average Verdedigen average


5e minuut.
Lars geeft een lange en hoge pass. Nachtfahrt probeert de bal aan de voet te houden. Tekiray kopt de bal weg. Eierkicker rent richting de bal. Eierkicker schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. von Gimpertshausen komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Tiefel met een sublieme pass. Bagusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagusch passt de bal in één keer door. von Gimpertshausen rent richting de bal. von Gimpertshausen haalt uit met een fantastische trap. Gäßler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Lars bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagusch verovert de bal door een tackle van achteren. Bagusch geeft de bal voor. Patzer is nu in balbezit. Patzer geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Jahn met de inworp. Nachtfahrt is nu in balbezit. Met opzet legt Lars zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lars naar de kleedkamers voor een vroege douche.

42e minuut.
Patzer heeft problemen om de bal te vangen. Baues rent richting de bal. Beck is nu in balbezit. Beck draait met de bal, schiet en ... Storeide maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - Erratiker Köppern 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: schwarz gelb pfaffroda 37%, Erratiker Köppern 63%.
schwarz gelb pfaffroda - Erratiker Köppern 1:0

59e minuut.
Pangert geeft de bal voor. Bagusch is nu in balbezit. Bagusch speelt de bal door. Beck is nu in balbezit. Beck draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bagusch rent richting de bal. Bagusch met een sublieme pass. Daar is Patzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patzer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Patzer bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bagusch geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Beck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - Erratiker Köppern 2:0

80e minuut.
Klewer rent richting de bal. Klewer geeft een hoge lob. Meads probeert de bal met de borst te controleren. Patzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Patzer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kaltenecker verovert de bal door een tackle van achteren. Kaltenecker passt de bal zonder na te denken. Tiefel geeft een lange en hoge pass. Beck heeft problemen om de bal te vangen. Beck haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Meerschaut rent richting de bal. Patzer verovert de bal door een tackle van achteren. Patzer passt de bal in één keer door. Beck rent richting de bal. Beck haalt uit met een fantastische trap. Storeide verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Meads probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - Erratiker Köppern 3:0

85e minuut.
Poll bereikt de bal nog maar net als eerste. Poll passt de bal met de wreef. Baues probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Patzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Patzer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Pangert rent richting de bal. Tiefel rent richting de bal. Pangert is nu in balbezit. Tiefel geeft een hoge lob. Beck springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - Erratiker Köppern 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: schwarz gelb pfaffroda 25%, Erratiker Köppern 75%.
schwarz gelb pfaffroda - Erratiker Köppern 4:0