Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eintracht Kaktus SV Hemsen
433 mit 6 Tactiek 1
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 2
40.2 gemiddelde waardering 55.8
good Schieten formidable
average Passen very good
adequate Verdedigen solid


6e minuut.
İzzətli is nu in balbezit. İzzətli speelt de bal door. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul schiet op doel. Pielorz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Kaktus - SV Hemsen 0:1

10e minuut.
Dremm rent richting de bal. Franjinha onderschept slim de pass. Kotul rent richting de bal. Kotul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Kaktus - SV Hemsen 0:2

11e minuut.
Mangold passt de bal in één keer door. Ullmann is nu in balbezit. Jacke onderschept slim de pass. Jacke geeft een lange en hoge pass. Kotul springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Fernández de Mendiola geeft een lange en hoge pass. Daar is Kotul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franjinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Kaktus - SV Hemsen 0:3

23e minuut.
Jacke met de inworp. Franjinha rent richting de bal. Dremm bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
İzzətli met een sublieme pass. Jacke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacke geeft een lange en hoge pass. Daar is Franjinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franjinha haalt uit met een fantastische trap. Pielorz bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Kotul is nu in balbezit. Kotul probeert naar een medespeler te passen. Daar is İzzətli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İzzətli geeft de bal voor. Kotul springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Voigt rent richting de bal. Prota onderschept slim de pass. Prota probeert naar een medespeler te passen. Franjinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Franjinha draait met de bal, schiet en ... Pielorz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Merritt bereikt de bal nog maar net als eerste. Merritt probeert naar een medespeler te passen. Kotul rent richting de bal. Kotul schiet op doel. Pielorz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Kaktus - SV Hemsen 0:4

45e minuut.
Franjinha passt de bal in één keer door. İzzətli bereikt de bal nog maar net als eerste. İzzətli passt de bal in één keer door. Kotul rent richting de bal. Kotul schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eintracht Kaktus 77%, SV Hemsen 23%.
Eintracht Kaktus - SV Hemsen 0:4

50e minuut.
İzzətli geeft de bal voor. Klungelig pakt Lamczyk de bal. Kotul rent richting de bal. Kotul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Kaktus - SV Hemsen 0:5

51e minuut.
Jacke passt de bal in één keer door. Prota bereikt de bal nog maar net als eerste. Prota passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kotul de bal. Kotul schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kokott stond buitenspel. Bá Long neemt vlug de vrije trap. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul haalt uit met een fantastische trap. Pielorz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Kaktus - SV Hemsen 0:6

65e minuut.
Merritt speelt de bal door. Prota heeft problemen om de bal te vangen. Lamczyk is nu in balbezit. Franjinha verovert de bal door een tackle van achteren. Franjinha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kotul kopt de bal weg. Daar is Lamczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dremm is nu in balbezit. Franjinha onderschept slim de pass. Franjinha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Kaktus - SV Hemsen 0:7

69e minuut.
Dremm is nu in balbezit. Merritt onderschept slim de pass. Merritt met een sublieme pass. Kotul rent richting de bal. Kotul schiet op doel. Pielorz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Merritt geeft een lange en hoge pass. İzzətli kopt de bal weg. Daar is Dremm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franjinha rent richting de bal. Franjinha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Voigt speelt de bal door. Galais is nu in balbezit. Zhivkov probeert naar een medespeler te passen. İzzətli kopt de bal weg. Kotul is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Kaktus - SV Hemsen 0:8

79e minuut.
Jacke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacke geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kotul de bal. Kotul haalt uit met een fantastische trap. Pielorz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Groninger geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Mangold stond buitenspel. Fernández de Mendiola maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kotul rent richting de bal. Kotul schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eintracht Kaktus 78%, SV Hemsen 22%.
Eintracht Kaktus - SV Hemsen 0:8