Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:45
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.02
  • Stadion: Red-Bull Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 9142
VfB Borussia Leipzig Torpedo Torfnase
433 Tactiek an
49% Balbezit 51%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
42.8 gemiddelde waardering 45.5
good Schieten excellent
good Passen good
good Verdedigen solid


3e minuut.
Aldenrath zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Böger is nu in balbezit. Böger haalt uit met een fantastische trap. Ciocca probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Borussia Leipzig - Torpedo Torfnase 0:1

4e minuut.
Klungelig pakt Kokoszka de bal. Böger rent richting de bal. Picard bereikt de bal nog maar net als eerste. Picard haalt uit met een fantastische trap. Baggio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Borussia Leipzig - Torpedo Torfnase 0:2

5e minuut.
Leonhardsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonhardsen passt de bal in één keer door. Espinoza rent richting de bal. Böger verovert de bal door een tackle van achteren. Böger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Ciocca onderschept slim de pass. Bosselaar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aldenrath. Aldenrath krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Klungelig pakt Kokoszka de bal. Schaaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaaf passt de bal met de wreef. Böger rent richting de bal. Böger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Borussia Leipzig - Torpedo Torfnase 0:3

16e minuut.
Ciocca geeft een lange en hoge pass. Inworp. Aldenrath zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Böger rent richting de bal. Böger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Bäuerle verovert de bal door een tackle van achteren. Bäuerle geeft een hoge lob. Picard kopt de bal weg. Böger is nu in balbezit. Böger schiet op doel. Baggio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Schaaf probeert naar een medespeler te passen. Bosselaar is nu in balbezit. Böger verovert de bal door een tackle van achteren. Böger schiet op doel. Baggio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Valke is nu in balbezit. Picard bereikt de bal nog maar net als eerste. Picard passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Böger de bal. Böger schiet op doel. Baggio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Aldenrath probeert naar een medespeler te passen. Picard is nu in balbezit. Picard speelt de bal door. Böger bereikt de bal nog maar net als eerste. Böger haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Ciocca de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Daar is Picard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciocca rent richting de bal. Picard verovert de bal door een tackle van achteren. Picard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Borussia Leipzig - Torpedo Torfnase 0:4

39e minuut.
Worch bereikt de bal nog maar net als eerste. Worch geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Hasler de bal onder controle te krijgen. Böger bereikt de bal nog maar net als eerste. Böger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Worch probeert naar een medespeler te passen. Picard bereikt de bal nog maar net als eerste. Picard met een sublieme pass. Böger rent richting de bal. Böger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfB Borussia Leipzig 70%, Torpedo Torfnase 30%.
VfB Borussia Leipzig - Torpedo Torfnase 0:4

48e minuut.
Conrad geeft een hoge lob. Böger kopt de bal weg. Picard rent richting de bal. Picard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Borussia Leipzig - Torpedo Torfnase 0:5

49e minuut.
Ciocca geeft de bal voor. Aldenrath is nu in balbezit. Aldenrath passt de bal in één keer door. Böger bereikt de bal nog maar net als eerste. Böger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Picard passt de bal zonder na te denken. Worch rent richting de bal. Worch geeft een lange en hoge pass. Böger is nu in balbezit. Böger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ciocca geeft een lange en hoge pass. Inworp. Aldenrath zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Böger is nu in balbezit. Böger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bonilla is nu in balbezit. Schönewolf onderschept slim de pass. Schönewolf speelt de bal door. Böger rent richting de bal. Böger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Daar is Aldenrath, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldenrath met een sublieme pass. Espinoza is nu in balbezit. Böger onderschept slim de pass. Böger draait met de bal, schiet en ... Baggio bokst de bal weg. Ciocca onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Borussia Leipzig - Torpedo Torfnase 0:6

64e minuut.
Picard bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Nebreda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Picard raakt geblesseerd tijdens het duel. Daubert zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Espinoza speelt de bal door. Hasler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Böger is nu in balbezit. Böger draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aldenrath met de inworp. Böger bereikt de bal nog maar net als eerste. Böger schiet op doel. Baggio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ciocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Picard onderschept slim de pass. Picard met een sublieme pass. Böger bereikt de bal nog maar net als eerste. Böger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Borussia Leipzig - Torpedo Torfnase 0:7

78e minuut.
Worch is nu in balbezit. Worch passt de bal zonder na te denken. Ciocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Picard verovert de bal door een tackle van achteren. Picard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Achatz met een harde bal richting middenveld. Bosselaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldenrath tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aldenrath krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

84e minuut.
Leonhardsen rent richting de bal. Schönewolf onderschept slim de pass. Schönewolf speelt de bal door. Böger bereikt de bal nog maar net als eerste. Böger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Picard onderschept slim de pass. Picard speelt de bal door. Böger bereikt de bal nog maar net als eerste. Böger schiet op doel. Baggio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfB Borussia Leipzig - Torpedo Torfnase 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfB Borussia Leipzig 68%, Torpedo Torfnase 32%.
VfB Borussia Leipzig - Torpedo Torfnase 0:8