Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SG Ahnatal FC Meerkat 07
433 Tactiek Standard
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35 gemiddelde waardering 45.4
weak Schieten solid
good Passen good
average Verdedigen average


6e minuut.
Torre speelt de bal door. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez passt de bal in één keer door. Tonner is nu in balbezit. Tonner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Himbrecht geeft een lange en hoge pass. Riigov rent richting de bal. Riigov passt de bal met de wreef. García de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Calle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bursch heeft problemen om de bal te vangen. García de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Calle rent richting de bal. García de la Calle schiet op doel. Garcea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Riigov passt de bal zonder na te denken. Węgrzynowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzynowski passt de bal zonder na te denken. García de la Calle rent richting de bal. García de la Calle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Himbrecht probeert naar een medespeler te passen. Torre heeft problemen om de bal te vangen. Torre passt de bal in één keer door. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Koźbiał speelt de bal door. Palacios rent richting de bal. Palacios speelt de bal door. García de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Calle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Riigov heeft problemen om de bal te vangen. Riigov probeert naar een medespeler te passen. García de la Calle rent richting de bal. García de la Calle draait met de bal, schiet en ... Garcea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Ahnatal - FC Meerkat 07 0:1

32e minuut.
Bermúdez passt de bal in één keer door. Sivilia is nu in balbezit. Sivilia passt de bal in één keer door. García de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Calle schiet op doel. Garcea bokst de bal weg.

45e minuut.
Węgrzynowski is nu in balbezit. Węgrzynowski passt de bal met de wreef. García de la Calle is nu in balbezit. García de la Calle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Ahnatal - FC Meerkat 07 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SG Ahnatal 56%, FC Meerkat 07 44%.
SG Ahnatal - FC Meerkat 07 0:2

49e minuut.
Sivilia heeft problemen om de bal te vangen. Sivilia passt de bal in één keer door. García de la Calle is nu in balbezit. García de la Calle schiet op doel. Garcea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Ahnatal - FC Meerkat 07 0:3

52e minuut.
Bursch kopt de bal weg. Węgrzynowski speelt de bal door. García de la Calle rent richting de bal. García de la Calle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SG Ahnatal - FC Meerkat 07 0:4

55e minuut.
Daar is Sivilia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sivilia passt de bal in één keer door. García de la Calle rent richting de bal. García de la Calle heeft problemen om de bal te vangen. García de la Calle haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Ahnatal - FC Meerkat 07 0:5

59e minuut.
Torre geeft een hoge lob. Riigov rent richting de bal. Riigov speelt de bal door. García de la Calle is nu in balbezit. García de la Calle haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Sivilia onderschept slim de pass. Pischeddu onderschept slim de pass. Pischeddu passt de bal in één keer door. Tonner is nu in balbezit. Tonner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tandori komt het veld opgelopen. Nordmann komt het veld opgelopen. Kagner komt het veld opgelopen. von Öhlinghaus komt het veld opgelopen. Yepremyan komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Yepremyan is nu in balbezit. Yepremyan passt de bal met de wreef. Palacios rent richting de bal. Palacios draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Butterworth de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Klungelig pakt Sivilia de bal. Tandori rent richting de bal. Tandori passt de bal in één keer door. García de la Calle rent richting de bal. García de la Calle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Ahnatal - FC Meerkat 07 0:6

68e minuut.
Butterworth geeft een lange en hoge pass. Yepremyan rent richting de bal. Yepremyan passt de bal met de wreef. García de la Calle heeft problemen om de bal te vangen. García de la Calle draait met de bal, schiet en ... Garcea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Yepremyan speelt de bal door. Tandori rent richting de bal. Salles legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tandori is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. García de la Calle zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Ahnatal - FC Meerkat 07 0:7

86e minuut.
Pischeddu onderschept slim de pass. Pischeddu passt de bal zonder na te denken. von Öhlinghaus rent richting de bal. von Öhlinghaus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SG Ahnatal - FC Meerkat 07 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SG Ahnatal 70%, FC Meerkat 07 30%.
SG Ahnatal - FC Meerkat 07 1:7