Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TUS Alstertal P-Town Gamblers
Normal Tactiek 532
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
6 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 32.6
poor Schieten adequate
poor Passen adequate
weak Verdedigen average


1e minuut.
Mancera probeert naar een medespeler te passen. Herler geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Förster de bal. Maisberger rent richting de bal. Maisberger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TUS Alstertal - P-Town Gamblers 0:1

3e minuut.
Maisberger schiet op doel. Jenkins heeft problemen om de bal te vangen. Padineanu rent richting de bal. Padineanu draait met de bal, schiet en ... Eberhardt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TUS Alstertal - P-Town Gamblers 0:2

4e minuut.
Klungelig pakt Blume de bal. Padineanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Colberg rent richting de bal. Padineanu onderschept slim de pass. Padineanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TUS Alstertal - P-Town Gamblers 0:3

7e minuut.
Waldner geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Menéndez Erimia met de inworp. Momchilov rent richting de bal. Momchilov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Mächler rent richting de bal. Blume onderschept slim de pass. Blume passt de bal met de wreef. Simak is nu in balbezit. Simak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Förster heeft problemen om de bal te vangen. Padineanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisberger rent richting de bal. Maisberger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TUS Alstertal - P-Town Gamblers 0:4

40e minuut.
Mächler speelt de bal door. Maisberger rent richting de bal. Maisberger passt de bal met de wreef. Padineanu rent richting de bal. Padineanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TUS Alstertal 69%, P-Town Gamblers 31%.
TUS Alstertal - P-Town Gamblers 0:4

48e minuut.
Colberg is nu in balbezit. Mancera onderschept slim de pass. Mancera passt de bal in één keer door. Padineanu is nu in balbezit. Padineanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Durst met een snelle inworp. Herler bereikt de bal nog maar net als eerste. Herler geeft de bal voor. Maisberger rent richting de bal. Maisberger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Mancera bereikt de bal nog maar net als eerste. Blume verovert de bal door een tackle van achteren. Blume probeert naar een medespeler te passen. Simak rent richting de bal. Simak haalt uit met een fantastische trap. Wandpflug bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
TUS Alstertal - P-Town Gamblers 1:4

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Eberhardt trapt de bal weg. Mancera kopt de bal weg. Maisberger is nu in balbezit. Maisberger passt de bal in één keer door. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TUS Alstertal - P-Town Gamblers 1:5

61e minuut.
Momchilov is nu in balbezit. Simak verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mancera. Mancera krijgt een gele kaart. Simak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Waldner zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Pensel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simak bereikt de bal nog maar net als eerste. Simak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TUS Alstertal 75%, P-Town Gamblers 25%.
TUS Alstertal - P-Town Gamblers 1:5