Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
P-Town Gamblers TUS Alstertal
532 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
32.7 gemiddelde waardering 19.6
adequate Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


6e minuut.
Mancera onderschept slim de pass. Mancera probeert naar een medespeler te passen. Herler met een sublieme pass. Padineanu is nu in balbezit. Padineanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Menéndez Erimia is nu in balbezit. Menéndez Erimia geeft een lange en hoge pass. Bach verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Herler geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Eberhardt bokst de bal weg.

27e minuut.
Momchilov onderschept slim de pass. Momchilov met een sublieme pass. Maisberger rent richting de bal. Maisberger draait met de bal, schiet en ... Förster probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eberhardt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Momchilov rent richting de bal. Waldner verovert de bal door een tackle van achteren. Waldner passt de bal met de wreef. Simak bereikt de bal nog maar net als eerste. Simak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Herler kopt de bal weg. Klungelig pakt Padineanu de bal. Colberg speelt de bal door. Simak bereikt de bal nog maar net als eerste. Simak haalt uit met een fantastische trap. Wandpflug probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Herler onderschept slim de pass. Herler probeert naar een medespeler te passen. Förster bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisberger onderschept slim de pass. Maisberger schiet op doel. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Mancera bereikt de bal nog maar net als eerste. Blume verovert de bal door een tackle van achteren. Blume passt de bal met de wreef. Colberg is nu in balbezit. Colberg geeft de bal voor. Wandpflug kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Giegerich met een snelle inworp. Momchilov is nu in balbezit. Blume maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Blume naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P-Town Gamblers 40%, TUS Alstertal 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
P-Town Gamblers - TUS Alstertal 0:0

47e minuut.
Menéndez Erimia speelt de bal door. Maisberger heeft problemen om de bal te vangen. Waldner bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisberger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Momchilov kopt de bal weg. Bach geeft de bal voor. Simak rent richting de bal. Simak haalt uit met een fantastische trap. Bargdich probeert de bal aan de voet te houden. Wandpflug kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Durst kopt de bal weg. Bargdich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mächler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mächler probeert naar een medespeler te passen. Menéndez Erimia geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Förster geeft een hoge lob. Maisberger probeert de bal aan de voet te houden. Mächler geeft een lange en hoge pass. Padineanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Padineanu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Padineanu geeft de bal voor. Colberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Colberg geeft een hoge lob. Simak bereikt de bal nog maar net als eerste. Simak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Giegerich de bal onder controle te krijgen. Inworp. Mancera met een snelle inworp. Herler rent richting de bal. Herler geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Colberg is nu in balbezit. Herler rent richting de bal. Met opzet legt Colberg zijn tegenspeler op de grond. Colberg krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P-Town Gamblers 23%, TUS Alstertal 77%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
P-Town Gamblers - TUS Alstertal 0:0