Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:46
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.02
  • Stadion: QT-Park Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5268
QT-Park FC Augsburg
Angriff-1 Tactiek 433 off
62% Balbezit 38%
28% Spel op eigen helft 72%
22 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 23.3
good Schieten average
solid Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Ilyas is nu in balbezit. Ilyas passt de bal zonder na te denken. Hanusz heeft problemen om de bal te vangen. Hanusz schiet op doel. Schröder maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
QT-Park - FC Augsburg 1:0

8e minuut.
N`Dao kopt de bal weg. Daar is Hanusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasiliu rent richting de bal. Hanusz verovert de bal door een tackle van achteren. Hanusz draait met de bal, schiet en ... Schröder bokst de bal weg.

14e minuut.
Arouca speelt de bal door. Kabelitz is nu in balbezit. Kabelitz geeft de bal voor. Lettrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lettrich draait met de bal, schiet en ... Schröder bokst de bal weg.

21e minuut.
Park geeft de bal voor. Ilyas kopt de bal weg. Zrlić heeft problemen om de bal te vangen. Lettrich rent richting de bal. Lettrich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Zrlić rent richting de bal. Kranich speelt de bal door. Hanusz heeft problemen om de bal te vangen. Hanusz haalt uit met een fantastische trap. Schröder werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
QT-Park - FC Augsburg 2:0

29e minuut.
Klungelig pakt Ilyas de bal. Ilyas probeert naar een medespeler te passen. Hanusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz haalt uit met een fantastische trap. Schröder maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kranich geeft een hoge lob. Schröder met een sublieme pass. Ilyas kopt de bal weg. Lettrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lettrich haalt uit met een fantastische trap. Schröder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Czédli geeft een hoge lob. Cannati kopt de bal weg. Kosiek probeert de bal aan de voet te houden. Kranich rent richting de bal. Kranich schiet op doel. Schröder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QT-Park 29%, FC Augsburg 71%.
QT-Park - FC Augsburg 2:0

49e minuut.
Ütt passt de bal in één keer door. Arouca rent richting de bal. Arouca geeft een lange en hoge pass. Hanusz is nu in balbezit. Hanusz haalt uit met een fantastische trap. Schröder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vasiliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasiliu geeft een lange en hoge pass. Kranich kopt de bal weg. Lettrich is nu in balbezit. Lettrich draait met de bal, schiet en ... Schröder bokst de bal weg.

58e minuut.
Czédli geeft een hoge lob. Daar is Kranich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kranich geeft een hoge lob. Hanusz is nu in balbezit. Hanusz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Cannati is nu in balbezit. Kranich onderschept slim de pass. Lettrich rent richting de bal. Lettrich draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zemborain komt het veld opgelopen. Kabelitz met een snelle inworp. Klungelig pakt Kranich de bal. Kranich geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Schröder met een harde bal richting middenveld. Hanusz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vasiliu. Vasiliu krijgt een gele kaart.

74e minuut.
N`Dao geeft een hoge lob. Zrlić kan de bal niet met de borst controleren. Hanusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Doeltrap. Chiaini komt het veld opgelopen.

79e minuut.
N`Dao rent richting de bal. N`Dao geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cannati de bal. Chiaini is nu in balbezit. Chiaini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Hanusz rent richting de bal. Zrlić is nu in balbezit. Hanusz onderschept slim de pass. Hanusz schiet op doel. Schröder maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Schröder niet meer kan verder spelen. Vasiliu trapt de bal weg van het doel. Kabelitz kopt de bal weg. Vasiliu heeft problemen om de bal te vangen. Chiaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiaini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
QT-Park - FC Augsburg 3:0

87e minuut.
Kranich passt de bal in één keer door. Kabelitz met een sublieme pass. Ilyas speelt de bal door. Hanusz rent richting de bal. Hanusz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QT-Park 26%, FC Augsburg 74%.
QT-Park - FC Augsburg 3:0