Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:48
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.02
  • Stadion: SV Hemsen Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 18710
SV Hemsen schwarz gelb pfaffroda
1 Tactiek neu
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
47.9 gemiddelde waardering 43.8
solid Schieten good
solid Passen good
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Rus passt de bal zonder na te denken. Jacke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacke geeft de bal voor. Kotul springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Hemsen - schwarz gelb pfaffroda 1:0

20e minuut.
Hauff geeft een hoge lob. Klewer kan de bal niet met de borst controleren. Hauff rent richting de bal. Rus onderschept slim de pass. Rus haalt uit met een fantastische trap. Gäßler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
İzzətli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul is nu in balbezit. Tiefel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tiefel krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Gäßler met een harde bal richting middenveld. Minh Khang kan de bal niet met de borst controleren. Nachtfahrt geeft een hoge lob. Kotul rent richting de bal. Kotul draait met de bal, schiet en ... Gäßler bokst de bal weg.

32e minuut.
Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. İzzətli is nu in balbezit. İzzətli passt de bal in één keer door. Kotul is nu in balbezit. Kotul draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Hemsen - schwarz gelb pfaffroda 2:0

38e minuut.
Vân Sơn kopt de bal weg. Jacke is nu in balbezit. Jacke passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rus de bal. Rus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Pepic speelt de bal door. Patzer rent richting de bal. Minh Khang is nu in balbezit. Patzer verovert de bal door een tackle van achteren. Patzer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Zhivkov trapt de bal weg. Vorteil is nu in balbezit. Vorteil geeft een hoge lob. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck haalt uit met een fantastische trap. Zhivkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Hemsen 50%, schwarz gelb pfaffroda 50%.
SV Hemsen - schwarz gelb pfaffroda 2:0

46e minuut.
Sosin komt het veld opgelopen. Nedbal komt het veld opgelopen. Bá Long komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Kotul speelt de bal door. İzzətli rent richting de bal. İzzətli geeft een hoge lob. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Hemsen - schwarz gelb pfaffroda 3:0

65e minuut.
Vorteil geeft de bal voor. Salmenniemi rent richting de bal. Salmenniemi geeft een lange en hoge pass. Kotul controleert de bal met de borst. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul passt de bal in één keer door. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus schiet op doel. Gäßler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Hemsen - schwarz gelb pfaffroda 4:0

78e minuut.
Salmenniemi geeft de bal voor. Daar is Pangert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotul is nu in balbezit. Kotul draait met de bal, schiet en ... Gäßler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Hemsen - schwarz gelb pfaffroda 5:0

84e minuut.
Klungelig pakt Nachtfahrt de bal. Salmenniemi is nu in balbezit. Salmenniemi geeft een lange en hoge pass. Kotul rent richting de bal. Kotul draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vorteil probeert de bal aan de voet te houden. Rus is nu in balbezit. Rus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Hemsen - schwarz gelb pfaffroda 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Hemsen 37%, schwarz gelb pfaffroda 63%.
SV Hemsen - schwarz gelb pfaffroda 6:0