Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Erratiker Köppern Eintracht Kaktus
Wing 5erAbwehr Tactiek 433 mit 6
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 40.7
solid Schieten good
solid Passen average
weak Verdedigen good


9e minuut.
Pinder speelt de bal door. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas passt de bal in één keer door. Eierkicker probeert de bal aan de voet te houden. Eierkicker haalt uit met een fantastische trap. Pielorz bokst de bal weg.

13e minuut.
Pinder geeft de bal voor. Lamczyk controleert de bal met de borst. Eierkicker bereikt de bal nog maar net als eerste. Eierkicker schiet op doel. Pielorz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Erratiker Köppern - Eintracht Kaktus 1:0

18e minuut.
Sackstein kopt de bal weg. Ullmann speelt de bal door. Meads probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mangold rent richting de bal. Mangold schiet op doel. Paal!

19e minuut.
Voigt verovert de bal door een tackle van achteren. Voigt geeft een hoge lob. Mangold is nu in balbezit. Mangold draait met de bal, schiet en ... Walusiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Erratiker Köppern - Eintracht Kaktus 1:1

20e minuut.
Sackstein probeert naar een medespeler te passen. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas passt de bal in één keer door. Pinder is nu in balbezit. Pinder draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Erratiker Köppern - Eintracht Kaktus 2:1

26e minuut.
Hyde speelt de bal door. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas geeft een lange en hoge pass. Eierkicker bereikt de bal nog maar net als eerste. Eierkicker geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Mangold draait met de bal, schiet en ... Baues probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Voigt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ullmann geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas passt de bal met de wreef. Eierkicker bereikt de bal nog maar net als eerste. Eierkicker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Erratiker Köppern - Eintracht Kaktus 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erratiker Köppern 39%, Eintracht Kaktus 61%.
Erratiker Köppern - Eintracht Kaktus 3:1

54e minuut.
Hyde is nu in balbezit. Hyde geeft een lange en hoge pass. Eierkicker bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinder is nu in balbezit. Pinder schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Lars geeft een hoge lob. Eierkicker kopt de bal weg. Lamczyk heeft problemen om de bal te vangen. Pinder bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinder draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Baues met een sublieme pass. Meads heeft problemen om de bal te vangen. Galais rent richting de bal. Kokott bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokott schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Eierkicker rent richting de bal. Eierkicker geeft de bal voor. Pinder bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinder schiet op doel. Pielorz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Erratiker Köppern - Eintracht Kaktus 4:1

76e minuut.
Pinder onderschept slim de pass. Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. Malik geeft de bal voor. Pinder bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinder geeft een hoge lob. Pielorz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Voigt geeft de bal voor. Kokott rent richting de bal. Kaltenecker schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kaltenecker krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Eierkicker met een snelle inworp. Hyde bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyde met een sublieme pass. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erratiker Köppern 35%, Eintracht Kaktus 65%.
Erratiker Köppern - Eintracht Kaktus 4:1