Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Meerkat 07 VfB Borussia Leipzig
Standard Tactiek 433
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
16 Doelpogingen 15
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 45.6
solide Schieten zeer goed
solide Passen goed
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Sivilia is nu in balbezit. Sivilia passt de bal in één keer door. García de la Calle rent richting de bal. García de la Calle draait met de bal, schiet en ... Baggio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meerkat 07 - VfB Borussia Leipzig 1:0

3e minuut.
Riigov onderschept slim de pass. Riigov probeert naar een medespeler te passen. Furnea probeert naar een medespeler te passen. García de la Calle rent richting de bal. García de la Calle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Węgrzynowski met een sublieme pass. Furnea rent richting de bal. Furnea met een sublieme pass. García de la Calle heeft problemen om de bal te vangen. García de la Calle draait met de bal, schiet en ... Baggio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Himbrecht is nu in balbezit. Rodríguez Nebreda verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Nebreda speelt de bal door. Newport is nu in balbezit. Newport haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Baggio trapt de bal weg. Sivilia kopt de bal weg. Furnea bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Calle schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Riigov is nu in balbezit. Riigov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Furnea passt de bal zonder na te denken. Daar is Riigov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riigov passt de bal met de wreef. García de la Calle rent richting de bal. García de la Calle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Bonilla probeert de bal aan de voet te houden. Węgrzynowski geeft de bal voor. Daar is Riigov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García de la Calle is nu in balbezit. García de la Calle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Hasler probeert naar een medespeler te passen. Berdys is nu in balbezit. Berdys passt de bal met de wreef. Rodríguez Nebreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Nebreda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Sivilia probeert naar een medespeler te passen. Furnea rent richting de bal. García de la Calle is nu in balbezit. García de la Calle schiet op doel. Baggio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meerkat 07 - VfB Borussia Leipzig 2:0

33e minuut.
Klungelig pakt Furnea de bal. Hasler rent richting de bal. Hasler passt de bal zonder na te denken. Leonhardsen is nu in balbezit. Leonhardsen geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Hasler kopt de bal weg. Kokoszka is nu in balbezit. Sivilia maakt een afschuwelijke overtreding. Sivilia is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

41e minuut.
Leonhardsen geeft een lange en hoge pass. Newport kopt de bal weg. Daar is Himbrecht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Nebreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Nebreda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Bonilla verovert de bal door een tackle van achteren. Furnea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bonilla is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciocca met een snel genomen vrije trap. Rodríguez Nebreda is nu in balbezit. Rodríguez Nebreda schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Meerkat 07 50%, VfB Borussia Leipzig 50%.
FC Meerkat 07 - VfB Borussia Leipzig 2:0

58e minuut.
Del Conte met een snelle inworp. Kokoszka heeft problemen om de bal te vangen. Ruiz Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokoszka verovert de bal door een tackle van achteren. Kokoszka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Rodríguez Nebreda is nu in balbezit. Ruiz Álvarez maakt een afschuwelijke overtreding. Rodríguez Nebreda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yepremyan komt het veld opgelopen. Tandori komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Bursch passt de bal met de wreef. Daar is Tandori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tandori probeert naar een medespeler te passen. García de la Calle rent richting de bal. García de la Calle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Hasler passt de bal met de wreef. Newport bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Álvarez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Newport is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Newport neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Cardozo bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meerkat 07 - VfB Borussia Leipzig 2:1

69e minuut.
Koźbiał verovert de bal door een tackle van achteren. Koźbiał geeft een lange en hoge pass. Ciocca rent richting de bal. García de la Calle verovert de bal door een tackle van achteren. García de la Calle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Del Conte heeft problemen om de bal te vangen. Tandori begaat een overtreding. Del Conte raakt geblesseerd tijdens het duel. Del Conte zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rodríguez Nebreda kopt de bal weg. Newport is nu in balbezit. Newport haalt uit met een fantastische trap. Cardozo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Meerkat 07 - VfB Borussia Leipzig 2:2

81e minuut.
Leonhardsen passt de bal met de wreef. Newport rent richting de bal. Newport passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Nebreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Nebreda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Furnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Furnea met een sublieme pass. García de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Calle draait met de bal, schiet en ... Baggio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meerkat 07 - VfB Borussia Leipzig 3:2

89e minuut.
Bonilla heeft problemen om de bal te vangen. Leonhardsen is nu in balbezit. Yepremyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yepremyan krijgt een gele kaart.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torre met de inworp. Yepremyan speelt de bal door. García de la Calle is nu in balbezit. García de la Calle schiet op doel. Baggio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Meerkat 07 56%, VfB Borussia Leipzig 44%.
FC Meerkat 07 - VfB Borussia Leipzig 3:2