Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo Torfnase SG Ahnatal
an Tactiek 433
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
29 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
48.1 gemiddelde waardering 34.2
excellent Schieten weak
good Passen adequate
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Ştefănescu geeft een lange en hoge pass. Bäuerle geeft de bal voor. Aldenrath kopt de bal weg. Böger rent richting de bal. Böger draait met de bal, schiet en ... Garcea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Butterworth probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Resech is nu in balbezit. Resech speelt de bal door. Picard is nu in balbezit. Picard schiet op doel. Garcea bokst de bal weg. Picard rent richting de bal. Picard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Böger kopt de bal weg. Daar is Resech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Worch speelt de bal door. Böger rent richting de bal. Böger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Böger is nu in balbezit. Böger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Moyal geeft een lange en hoge pass. Inworp. Aldenrath zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Böger bereikt de bal nog maar net als eerste. Böger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Aldenrath is nu in balbezit. Moyal geeft een hoge lob. Worch kopt de bal weg. Böger bereikt de bal nog maar net als eerste. Böger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Worch kopt de bal weg. Picard is nu in balbezit. Picard speelt de bal door. Böger bereikt de bal nog maar net als eerste. Böger haalt uit met een fantastische trap. Paal!

25e minuut.
Daar is Härtsfelder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Resech speelt de bal door. Picard met een sublieme pass. Böger rent richting de bal. Böger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Torfnase - SG Ahnatal 1:0

27e minuut.
Böger bereikt de bal nog maar net als eerste. Böger probeert naar een medespeler te passen. Picard bereikt de bal nog maar net als eerste. Picard haalt uit met een fantastische trap. Garcea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Torfnase - SG Ahnatal 2:0

32e minuut.
Resech speelt de bal door. Klungelig pakt Picard de bal. Picard passt de bal met de wreef. Böger is nu in balbezit. Böger schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Salles geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aldenrath met een snelle inworp. Böger is nu in balbezit. Böger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Schönewolf geeft een lange en hoge pass. Butterworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Picard onderschept slim de pass. Picard haalt uit met een fantastische trap. Garcea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Torfnase - SG Ahnatal 3:0

44e minuut.
Salles geeft een lange en hoge pass. Inworp. Aldenrath zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Böger bereikt de bal nog maar net als eerste. Böger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Torfnase 39%, SG Ahnatal 61%.
Torpedo Torfnase - SG Ahnatal 3:0

52e minuut.
Picard speelt de bal door. Worch rent richting de bal. Worch met een sublieme pass. Böger bereikt de bal nog maar net als eerste. Böger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Resech speelt de bal door. Picard bereikt de bal nog maar net als eerste. Picard probeert naar een medespeler te passen. Daar is Böger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Böger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. von Öhlinghaus komt het veld opgelopen. Kagner komt het veld opgelopen. Nordmann komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Worch met een sublieme pass. Salles verovert de bal door een tackle van achteren. Aldenrath probeert naar een medespeler te passen. Böger bereikt de bal nog maar net als eerste. Böger schiet op doel. Garcea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Torfnase - SG Ahnatal 4:0

84e minuut.
Bäuerle verovert de bal door een tackle van achteren. Aldenrath speelt de bal door. Böger rent richting de bal. Böger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Torfnase - SG Ahnatal 5:0

86e minuut.
Härtsfelder met een snelle inworp. Valencia is nu in balbezit. Resech begaat een overtreding. Resech krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Klungelig pakt Böger de bal. Böger probeert naar een medespeler te passen. Picard is nu in balbezit. Picard schiet op doel. Garcea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Torfnase - SG Ahnatal 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Torfnase 37%, SG Ahnatal 63%.
Torpedo Torfnase - SG Ahnatal 6:0