Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Augsburg TUS Alstertal
433 off Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.2 gemiddelde waardering 18.8
average Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Machalovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Immler onderschept slim de pass. Arouca verovert de bal door een tackle van achteren. Machalovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Machalovas schiet op doel. Eberhardt bokst de bal weg.

6e minuut.
Ütt geeft een lange en hoge pass. Machalovas kopt de bal weg. Wybraniec rent richting de bal. Banaszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaszak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Augsburg - TUS Alstertal 1:0

12e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ütt zal de hoekschop nemen. Wybraniec kopt de bal weg. Jenkins probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Arouca neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Wybraniec kopt de bal weg. Daar is Förster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machalovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Machalovas haalt uit met een fantastische trap. Eberhardt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Augsburg - TUS Alstertal 2:0

31e minuut.
Arouca is nu in balbezit. Colberg verovert de bal door een tackle van achteren. Colberg speelt de bal door. Wybraniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wybraniec geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Wybraniec is nu in balbezit. Banaszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Machalovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Machalovas draait met de bal, schiet en ... Eberhardt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Augsburg - TUS Alstertal 3:0

40e minuut.
Blume onderschept slim de pass. Wybraniec verovert de bal door een tackle van achteren. Wybraniec met een sublieme pass. Machalovas rent richting de bal. Machalovas schiet op doel. Eberhardt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Augsburg 37%, TUS Alstertal 63%.
FC Augsburg - TUS Alstertal 3:0

61e minuut.
Machalovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Machalovas speelt de bal door. Wybraniec rent richting de bal. Wybraniec schiet op doel. Eberhardt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Augsburg - TUS Alstertal 4:0

69e minuut.
Jenkins rent richting de bal. Jenkins geeft de bal voor. Förster kan de bal niet met de borst controleren. Banaszak is nu in balbezit. Banaszak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Augsburg 48%, TUS Alstertal 52%.
FC Augsburg - TUS Alstertal 4:0