Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
P-Town Gamblers QT-Park
532 Tactiek Angriff-1
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
32.1 gemiddelde waardering 44.9
average Schieten good
adequate Passen solid
average Verdedigen good


11e minuut.
Czédli is nu in balbezit. Kranich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranich met een sublieme pass. Lettrich rent richting de bal. Lettrich draait met de bal, schiet en ... Wandpflug bokst de bal weg.

20e minuut.
Klink geeft een hoge lob. Lettrich rent richting de bal. Bargdich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lettrich onderschept slim de pass. Lettrich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lettrich is nu in balbezit. Lettrich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ilyas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilyas geeft een hoge lob. Hanusz kopt de bal weg. Lettrich is nu in balbezit. Lettrich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kranich probeert naar een medespeler te passen. Czédli rent richting de bal. Czédli geeft een lange en hoge pass. Lettrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lettrich draait met de bal, schiet en ... Paal!

28e minuut.
Park verovert de bal door een tackle van achteren. Park passt de bal in één keer door. Mireles geeft de bal voor. Lettrich rent richting de bal. Lettrich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Bargdich de bal onder controle te krijgen. Lettrich is nu in balbezit. Pensel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lettrich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lettrich neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Bargdich geeft een lange en hoge pass. N`Dao rent richting de bal. Padineanu maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Padineanu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

37e minuut.
Herler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz verovert de bal door een tackle van achteren. Hanusz passt de bal in één keer door. Lettrich is nu in balbezit. Lettrich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Czédli geeft een hoge lob. Hanusz speelt de bal door. Daar is Lettrich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kranich is nu in balbezit. Kranich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kranich is nu in balbezit. Kranich speelt de bal door. Pensel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lettrich rent richting de bal. Lettrich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ilyas speelt de bal door. Kranich is nu in balbezit. Kranich passt de bal in één keer door. Hanusz rent richting de bal. Hanusz draait met de bal, schiet en ... Wandpflug kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Klink verovert de bal door een tackle van achteren. Klink geeft de bal voor. Lettrich met een sublieme pass. Hanusz rent richting de bal. Hanusz haalt uit met een fantastische trap. Wandpflug bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P-Town Gamblers 66%, QT-Park 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
P-Town Gamblers - QT-Park 0:0

47e minuut.
Pensel geeft een lange en hoge pass. Klink kopt de bal weg. Mireles met een sublieme pass. Lettrich rent richting de bal. Lettrich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Ilyas speelt de bal door. Czédli is nu in balbezit. Czédli passt de bal met de wreef. Lettrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lettrich schiet op doel. Wandpflug probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Durst bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czédli met een snelle inworp. Momchilov is nu in balbezit. Kranich verovert de bal door een tackle van achteren. Kranich geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kranich verovert de bal door een tackle van achteren. Kranich speelt de bal door. Lettrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lettrich draait met de bal, schiet en ... Wandpflug werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Daar is Ilyas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mancera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancera geeft een hoge lob. Momchilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Momchilov draait met de bal, schiet en ... Illés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Lettrich rent richting de bal. Bargdich rent richting de bal. Lettrich verovert de bal door een tackle van achteren. Lettrich draait met de bal, schiet en ... Wandpflug maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P-Town Gamblers - QT-Park 0:1

66e minuut.
Zemborain komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Park rent richting de bal. Park geeft de bal voor. Lettrich is nu in balbezit. Lettrich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
P-Town Gamblers - QT-Park 0:2

71e minuut.
Zemborain geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Czédli de bal. Czédli met een sublieme pass. Lettrich rent richting de bal. Lettrich schiet op doel. Wandpflug kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Inworp. Kabelitz komt het veld opgelopen. Chiaini komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Ilyas verovert de bal door een tackle van achteren. Ilyas geeft de bal voor. Bargdich heeft problemen om de bal te vangen. Chiaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiaini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Mireles passt de bal in één keer door. Kabelitz heeft problemen om de bal te vangen. Kabelitz passt de bal zonder na te denken. Chiaini rent richting de bal. Chiaini schiet op doel. Wandpflug verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Park rent richting de bal. Park geeft een lange en hoge pass. Ilyas met een sublieme pass. Daar is Hanusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanusz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Kranich rent richting de bal. Kranich passt de bal zonder na te denken. Hanusz rent richting de bal. Hanusz schiet op doel. Wandpflug werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P-Town Gamblers - QT-Park 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P-Town Gamblers 60%, QT-Park 40%.
P-Town Gamblers - QT-Park 0:3