Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo Torfnase Erratiker Köppern
an Tactiek Def3
60% Balbezit 40%
30% Spel op eigen helft 70%
25 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
45.7 gemiddelde waardering 35.1
very good Schieten average
good Passen good
very good Verdedigen weak


9e minuut.
Bäuerle kopt de bal weg. Aldenrath is nu in balbezit. Lars tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lars krijgt een gele kaart. Worch raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fürst komt het veld opgelopen.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Resech zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Picard met een sublieme pass. Böger bereikt de bal nog maar net als eerste. Böger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Resech kopt de bal weg. Picard bereikt de bal nog maar net als eerste. Picard passt de bal met de wreef. Böger is nu in balbezit. Böger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Meerschaut geeft een hoge lob. Inworp. Aldenrath met een snelle inworp. Böger bereikt de bal nog maar net als eerste. Böger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Torfnase - Erratiker Köppern 1:0

30e minuut.
Aldenrath passt de bal met de wreef. Väth is nu in balbezit. Väth passt de bal met de wreef. Böger bereikt de bal nog maar net als eerste. Böger schiet op doel. Walusiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Aldenrath geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Böger heeft problemen om de bal te vangen. Böger speelt de bal door. Resech is nu in balbezit. Resech schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Bäuerle onderschept slim de pass. Aldenrath is nu in balbezit. Aldenrath geeft een lange en hoge pass. Böger rent richting de bal. Böger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Fürst is nu in balbezit. Aldenrath is nu in balbezit. Aldenrath passt de bal in één keer door. Böger heeft problemen om de bal te vangen. Böger draait met de bal, schiet en ... Walusiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Torfnase 28%, Erratiker Köppern 72%.
Torpedo Torfnase - Erratiker Köppern 1:0

52e minuut.
Bäuerle passt de bal met de wreef. Aldenrath is nu in balbezit. Aldenrath passt de bal in één keer door. Picard bereikt de bal nog maar net als eerste. Picard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Resech rent richting de bal. Charnock begaat een overtreding. Resech is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schaaf zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Böger maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bäuerle geeft de bal voor. Väth heeft problemen om de bal te vangen. Böger is nu in balbezit. Böger draait met de bal, schiet en ... Walusiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Torfnase - Erratiker Köppern 2:0

77e minuut.
Picard speelt de bal door. Resech bereikt de bal nog maar net als eerste. Resech met een sublieme pass. Picard rent richting de bal. Picard geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Bäuerle verovert de bal door een tackle van achteren. Bäuerle met een sublieme pass. Böger bereikt de bal nog maar net als eerste. Böger draait met de bal, schiet en ... Walusiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Torfnase - Erratiker Köppern 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Torfnase 32%, Erratiker Köppern 68%.
Torpedo Torfnase - Erratiker Köppern 3:0