Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Meerkat 07 SV Hemsen
Standard Tactiek 1
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 44.9
good Schieten very good
good Passen good
adequate Verdedigen good


6e minuut.
Käpyaho geeft een hoge lob. Prota probeert de bal aan de voet te houden. NinNovoa met een sublieme pass. Rus is nu in balbezit. Rus haalt uit met een fantastische trap. Cardozo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Vân Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Furnea rent richting de bal. Furnea passt de bal zonder na te denken. Franjinha is nu in balbezit. Franjinha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Prota onderschept slim de pass. Prota geeft een hoge lob. Daar is Ruiz Álvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franjinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Franjinha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Daar is Riigov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. NinNovoa bereikt de bal nog maar net als eerste. NinNovoa geeft de bal voor. Franjinha is nu in balbezit. Franjinha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Käpyaho heeft problemen om de bal te vangen. Käpyaho passt de bal in één keer door. NinNovoa rent richting de bal. NinNovoa geeft een lange en hoge pass. Franjinha krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Torre geeft de bal voor. Prota kopt de bal weg. NinNovoa met een sublieme pass. Franjinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Franjinha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Vân Sơn is nu in balbezit. Furnea verovert de bal door een tackle van achteren. García de la Calle is nu in balbezit. García de la Calle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Fernández de Mendiola geeft een lange en hoge pass. Rus heeft problemen om de bal te vangen. Rus met een sublieme pass. Franjinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Franjinha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Węgrzynowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzynowski geeft een hoge lob. García de la Calle rent richting de bal. García de la Calle schiet op doel. Zhivkov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meerkat 07 - SV Hemsen 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Meerkat 07 64%, SV Hemsen 36%.
FC Meerkat 07 - SV Hemsen 1:0

46e minuut.
Minh Khang komt het veld opgelopen. Sosin komt het veld opgelopen. Bá Long komt het veld opgelopen. Nedbal komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Zhivkov trapt de bal weg van het doel. İzzətli kopt de bal weg. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Franjinha rent richting de bal. Franjinha draait met de bal, schiet en ... Cardozo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Fernández de Mendiola geeft de bal voor. Inworp. Torre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Węgrzynowski rent richting de bal. Węgrzynowski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Prota rent richting de bal. Minh Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khang geeft een lange en hoge pass. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Furnea probeert naar een medespeler te passen. García de la Calle heeft problemen om de bal te vangen. Merritt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Merritt krijgt een gele kaart. García de la Calle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yepremyan komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Klungelig pakt Prota de bal. Furnea rent richting de bal. Nedbal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Furnea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Riigov wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Nedbal speelt de bal door. İzzətli probeert naar een medespeler te passen. Franjinha rent richting de bal. İzzətli bereikt de bal nog maar net als eerste. İzzətli geeft de bal voor. Cardozo bokst de bal weg.

82e minuut.
Riigov probeert naar een medespeler te passen. Tandori bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandori geeft een lange en hoge pass. García de la Calle rent richting de bal. García de la Calle haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Ruiz Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz Álvarez geeft de bal voor. Prota probeert de bal aan de voet te houden. Franjinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Franjinha schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Fernández de Mendiola met de inworp. İzzətli heeft problemen om de bal te vangen. İzzətli passt de bal met de wreef. Franjinha is nu in balbezit. Franjinha schiet op doel. Cardozo bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Meerkat 07 50%, SV Hemsen 50%.
FC Meerkat 07 - SV Hemsen 1:0