Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
schwarz gelb pfaffroda P-Town Gamblers
neu Tactiek 532
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
22 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 29.5
solid Schieten weak
adequate Passen adequate
average Verdedigen average


7e minuut.
Momchilov heeft problemen om de bal te vangen. Nachtfahrt geeft een lange en hoge pass. Pensel probeert de bal met de borst te controleren. Beck onderschept slim de pass. Beck schiet op doel. Wandpflug bokst de bal weg.

15e minuut.
Nachtfahrt is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Momchilov. Nachtfahrt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Klewer met een snel genomen vrije trap. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Jahn probeert naar een medespeler te passen. Nachtfahrt is nu in balbezit. Mancera begaat een overtreding. Mancera krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Beck rent richting de bal. Beck passt de bal met de wreef. Patzer rent richting de bal. Patzer draait met de bal, schiet en ... Bargdich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - P-Town Gamblers 1:0

34e minuut.
Klungelig pakt Hauff de bal. Momchilov begaat een overtreding. Hauff is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hauff zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Beck rent richting de bal. Beck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Nachtfahrt geeft een hoge lob. Daar is Mancera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patzer rent richting de bal. Patzer draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bargdich de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: schwarz gelb pfaffroda 29%, P-Town Gamblers 71%.
schwarz gelb pfaffroda - P-Town Gamblers 1:0

47e minuut.
Jahn heeft problemen om de bal te vangen. Jahn passt de bal met de wreef. Patzer is nu in balbezit. Patzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - P-Town Gamblers 2:0

51e minuut.
Nachtfahrt onderschept slim de pass. Nachtfahrt geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Herler met de inworp. Ivankov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Nachtfahrt is nu in balbezit. Klungelig pakt Nachtfahrt de bal. Nachtfahrt met een sublieme pass. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Nachtfahrt met een sublieme pass. Patzer heeft problemen om de bal te vangen. Patzer probeert naar een medespeler te passen. Beck is nu in balbezit. Beck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck passt de bal met de wreef. Patzer rent richting de bal. Patzer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Tiefel probeert naar een medespeler te passen. Patzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Patzer geeft een hoge lob. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Menéndez Erimia met een sublieme pass. Momchilov rent richting de bal. Tiefel geeft een lange en hoge pass. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - P-Town Gamblers 3:0

76e minuut.
Maisberger heeft problemen om de bal te vangen. Klewer verovert de bal door een tackle van achteren. Klewer geeft de bal voor. Beck rent richting de bal. Beck draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Durst geeft een hoge lob. Ivankov is nu in balbezit. Pangert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pangert krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: schwarz gelb pfaffroda 21%, P-Town Gamblers 79%.
schwarz gelb pfaffroda - P-Town Gamblers 3:0