Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TUS Alstertal VfB Borussia Leipzig
Normal Tactiek 433
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
3 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 43.1
poor Schieten very good
poor Passen adequate
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Hasler rent richting de bal. Hasler met een sublieme pass. Leonhardsen rent richting de bal. Leonhardsen geeft een hoge lob. Kokoszka krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TUS Alstertal - VfB Borussia Leipzig 0:1

4e minuut.
Daar is Waldner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Nebreda onderschept slim de pass. Newport rent richting de bal. Rodríguez Nebreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Nebreda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Bonilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bonilla geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giegerich met een snelle inworp. Blume geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Hasler probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Nebreda rent richting de bal. Förster is nu in balbezit. Rodríguez Nebreda verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Nebreda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TUS Alstertal - VfB Borussia Leipzig 0:2

8e minuut.
Colberg met een sublieme pass. Waldner is nu in balbezit. Rodríguez Nebreda onderschept slim de pass. Kokoszka is nu in balbezit. Kokoszka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TUS Alstertal - VfB Borussia Leipzig 0:3

13e minuut.
Rodríguez Nebreda rent richting de bal. Förster is nu in balbezit. Rodríguez Nebreda verovert de bal door een tackle van achteren. Newport rent richting de bal. Newport haalt uit met een fantastische trap. Paal! Rodríguez Nebreda rent richting de bal. Klungelig pakt Rodríguez Nebreda de bal. Rodríguez Nebreda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TUS Alstertal - VfB Borussia Leipzig 0:4

16e minuut.
Blume rent richting de bal. Hasler onderschept slim de pass. Hasler passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Nebreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Nebreda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TUS Alstertal - VfB Borussia Leipzig 0:5

17e minuut.
Waldner met een sublieme pass. Förster is nu in balbezit. Förster passt de bal met de wreef. Berdys is nu in balbezit. Berdys geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Förster is nu in balbezit. Förster geeft een hoge lob. Leonhardsen kopt de bal weg. Rodríguez Nebreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Nebreda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TUS Alstertal - VfB Borussia Leipzig 0:6

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Rodríguez Nebreda de bal onder controle te krijgen. Waldner rent richting de bal. Rodríguez Nebreda is nu in balbezit. Rodríguez Nebreda draait met de bal, schiet en ... Eberhardt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TUS Alstertal - VfB Borussia Leipzig 0:7

30e minuut.
Hasler rent richting de bal. Hasler passt de bal zonder na te denken. Leonhardsen heeft problemen om de bal te vangen. Leonhardsen geeft een hoge lob. Rodríguez Nebreda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TUS Alstertal - VfB Borussia Leipzig 0:8

31e minuut.
Simak rent richting de bal. Simak passt de bal in één keer door. Newport rent richting de bal. Newport passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Nebreda bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
TUS Alstertal - VfB Borussia Leipzig 0:9

32e minuut.
Simak met een sublieme pass. Daar is Blume, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Nebreda onderschept slim de pass. Rodríguez Nebreda haalt uit met een fantastische trap. Eberhardt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kokoszka verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Nebreda is nu in balbezit. Rodríguez Nebreda met een sublieme pass. Newport rent richting de bal. Newport draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TUS Alstertal - VfB Borussia Leipzig 0:10

39e minuut.
Hasler passt de bal zonder na te denken. Berdys bereikt de bal nog maar net als eerste. Callesen rent richting de bal. Berdys verovert de bal door een tackle van achteren. Berdys geeft de bal voor. Eberhardt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TUS Alstertal 77%, VfB Borussia Leipzig 23%.
TUS Alstertal - VfB Borussia Leipzig 0:10

52e minuut.
Kokoszka rent richting de bal. Rodríguez Nebreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokoszka is nu in balbezit. Rodríguez Nebreda rent richting de bal. Rodríguez Nebreda haalt uit met een fantastische trap. Eberhardt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Berdys rent richting de bal. Berdys geeft de bal voor. Newport rent richting de bal. Newport schiet op doel. Eberhardt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TUS Alstertal - VfB Borussia Leipzig 0:11

56e minuut.
Newport geeft een hoge lob. Jenkins probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rodríguez Nebreda is nu in balbezit. Rodríguez Nebreda schiet op doel. Eberhardt probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kokoszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokoszka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Ciocca geeft de bal voor. Kokoszka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Förster bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Nebreda verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Nebreda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Colberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Nebreda is nu in balbezit. Rodríguez Nebreda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ciocca is nu in balbezit. Ciocca passt de bal zonder na te denken. Hasler speelt de bal door. Kokoszka rent richting de bal. Kokoszka geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
TUS Alstertal - VfB Borussia Leipzig 0:12

62e minuut.
Blume bereikt de bal nog maar net als eerste. Blume passt de bal zonder na te denken. Daar is Colberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Nebreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Nebreda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jenkins trapt de bal weg. Klungelig pakt Colberg de bal. Newport is nu in balbezit. Newport schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Berdys passt de bal in één keer door. Newport is nu in balbezit. Colberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasler geeft een hoge lob. Rodríguez Nebreda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TUS Alstertal - VfB Borussia Leipzig 0:13

73e minuut.
Inworp. Leonhardsen met de inworp. Newport speelt de bal door. Rodríguez Nebreda is nu in balbezit. Rodríguez Nebreda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Bonilla geeft de bal voor. Newport heeft problemen om de bal te vangen. Newport passt de bal in één keer door. Rodríguez Nebreda rent richting de bal. Rodríguez Nebreda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Blume kopt de bal weg. Bonilla geeft de bal voor. Förster bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokoszka onderschept slim de pass. Kokoszka draait met de bal, schiet en ... Eberhardt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Newport is nu in balbezit. Newport schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rodríguez Nebreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Nebreda draait met de bal, schiet en ... Eberhardt bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
TUS Alstertal - VfB Borussia Leipzig 0:14

78e minuut.
Simak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Blume de bal. Rodríguez Nebreda is nu in balbezit. Rodríguez Nebreda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Hasler passt de bal zonder na te denken. Kokoszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokoszka passt de bal in één keer door. Rodríguez Nebreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Nebreda haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kokoszka rent richting de bal. Kokoszka geeft een lange en hoge pass. Newport bereikt de bal nog maar net als eerste. Newport haalt uit met een fantastische trap. Eberhardt probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Förster trapt de bal weg van het doel. Hasler kopt de bal weg. Newport bereikt de bal nog maar net als eerste. Newport haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Rodríguez Nebreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Nebreda passt de bal zonder na te denken. Kokoszka heeft problemen om de bal te vangen. Kokoszka schiet op doel. Eberhardt probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Hasler is nu in balbezit. Hasler passt de bal in één keer door. Newport speelt de bal door. Rodríguez Nebreda rent richting de bal. Rodríguez Nebreda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TUS Alstertal - VfB Borussia Leipzig 0:15

90e minuut.
Leonhardsen is nu in balbezit. Leonhardsen passt de bal met de wreef. Rodríguez Nebreda rent richting de bal. Rodríguez Nebreda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TUS Alstertal - VfB Borussia Leipzig 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TUS Alstertal 81%, VfB Borussia Leipzig 19%.
TUS Alstertal - VfB Borussia Leipzig 0:16