Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:45
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.02
  • Stadion: QT-Park Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 5440
QT-Park SG Ahnatal
Defend-2 Tactiek 433
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
17 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 35
good Schieten weak
good Passen good
good Verdedigen average


1e minuut.
Inworp. Moyal met een snelle inworp. Pischeddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pischeddu geeft een lange en hoge pass. Tonner krijgt zijn hoofd ertegen. Illés bokst de bal weg.

2e minuut.
Ilyas passt de bal zonder na te denken. Kranich met een sublieme pass. Lettrich rent richting de bal. Lettrich schiet op doel. Garcea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
QT-Park - SG Ahnatal 1:0

7e minuut.
Lettrich passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hanusz de bal. Butterworth is nu in balbezit. Lettrich is nu in balbezit. Lettrich haalt uit met een fantastische trap. Garcea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
QT-Park - SG Ahnatal 2:0

25e minuut.
Daar is Mireles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mireles probeert naar een medespeler te passen. Pischeddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pischeddu passt de bal in één keer door. Mireles geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Czédli bereikt de bal nog maar net als eerste. Czédli passt de bal zonder na te denken. Lettrich rent richting de bal. Lettrich draait met de bal, schiet en ... Garcea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
QT-Park - SG Ahnatal 3:0

39e minuut.
Valencia is nu in balbezit. Hanusz onderschept slim de pass. Hanusz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lettrich de bal. Lettrich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QT-Park 49%, SG Ahnatal 51%.
QT-Park - SG Ahnatal 3:0

50e minuut.
Kranich verovert de bal door een tackle van achteren. Lettrich rent richting de bal. Pischeddu begaat een overtreding. Pischeddu krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Klink passt de bal in één keer door. Lettrich is nu in balbezit. Kranich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
QT-Park - SG Ahnatal 4:0

56e minuut.
Inworp. Kabelitz komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Ştefănescu kopt de bal weg. Moyal is nu in balbezit. Pischeddu met een sublieme pass. Peryt is nu in balbezit. Peryt geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Kranich heeft problemen om de bal te vangen. Pischeddu is nu in balbezit. Kranich verovert de bal door een tackle van achteren. Lettrich is nu in balbezit. Lettrich schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Garcea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Inworp. von Öhlinghaus komt het veld opgelopen. Nordmann komt het veld opgelopen. Kagner komt het veld opgelopen. Tobler komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Ilyas geeft de bal voor. Klungelig pakt Salles de bal. Lettrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz rent richting de bal. Hanusz draait met de bal, schiet en ... Garcea bokst de bal weg.

65e minuut.
von Öhlinghaus is nu in balbezit. Mireles verovert de bal door een tackle van achteren. Mireles met een sublieme pass. Lettrich rent richting de bal. Lettrich draait met de bal, schiet en ... Garcea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Kagner geeft de bal voor. Butterworth rent richting de bal. Hanusz verovert de bal door een tackle van achteren. Hanusz draait met de bal, schiet en ... Garcea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
QT-Park - SG Ahnatal 5:0

68e minuut.
Zemborain komt het veld opgelopen. Yaksmanitski komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez passt de bal zonder na te denken. Yaksmanitski geeft een lange en hoge pass. Lettrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lettrich haalt uit met een fantastische trap. Garcea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Hanusz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
QT-Park - SG Ahnatal 6:0

83e minuut.
Nordmann rent richting de bal. Yaksmanitski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaksmanitski met een sublieme pass. Hanusz rent richting de bal. Hanusz haalt uit met een fantastische trap. Paal! Inworp. Irmscher komt het veld opgelopen. Mireles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lettrich rent richting de bal. Lettrich schiet op doel. Garcea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QT-Park 42%, SG Ahnatal 58%.
QT-Park - SG Ahnatal 6:0