Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:48
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.03
  • Stadion: FC.Hurra Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 15919
FC.Hurra Stuttgarter Kickers
ABS Tactiek 4-3-3
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
56.2 gemiddelde waardering 61.5
solid Schieten outstanding
very good Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


10e minuut.
Obermeyer probeert naar een medespeler te passen. Nööjd rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Kędra ... Strafschop! Kędra is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Nööjd raakt geblesseerd tijdens het duel. Szafarz komt het veld opgelopen. Morales komt het veld opgelopen. Useglio komt het veld opgelopen. Pena zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Chişcanu met een sublieme pass. Sorin geeft de bal voor. Obermeyer kopt de bal weg. Nader rent richting de bal. Nader schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Maršanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorin verovert de bal door een tackle van achteren. Sorin geeft een hoge lob. Morales is nu in balbezit. Morales draait met de bal, schiet en ... Kaiser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Champion kopt de bal weg. Bertrands bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafarz geeft een lange en hoge pass. Nader rent richting de bal. Nader geeft een lange en hoge pass. Kaiser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Sorin met een sublieme pass. Ratyński is nu in balbezit. Ratyński speelt de bal door. Morales rent richting de bal. Morales draait met de bal, schiet en ... Kaiser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Hurra 58%, Stuttgarter Kickers 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC.Hurra - Stuttgarter Kickers 0:0

46e minuut.
Pena rent richting de bal. Klungelig pakt Pena de bal. Pena geeft een hoge lob. Morales maakt een snoekduik en kopt de bal. Kaiser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Hurra - Stuttgarter Kickers 0:1

54e minuut.
Pena geeft een lange en hoge pass. Morales springt en kopt de bal. Klungelig pakt Khoualed de bal. Morales rent richting de bal. Morales draait met de bal, schiet en ... Kaiser bokst de bal weg.

59e minuut.
Daar is Obermeyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obermeyer passt de bal met de wreef. Nader rent richting de bal. Nader schiet op doel. Kaiser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Hurra - Stuttgarter Kickers 0:2

62e minuut.
Pena rent richting de bal. Pena probeert naar een medespeler te passen. Morales is nu in balbezit. Morales haalt uit met een fantastische trap. Kaiser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Hurra - Stuttgarter Kickers 0:3

66e minuut.
Obermeyer met een sublieme pass. Morales is nu in balbezit. Pena is nu in balbezit. Pena haalt uit met een fantastische trap. Kaiser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Hurra - Stuttgarter Kickers 0:4

70e minuut.
Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Pena geeft de bal voor. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales haalt uit met een fantastische trap. Kaiser probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Gerber geeft de bal voor. Maršanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion is nu in balbezit. Champion schiet op doel. Abreu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Hurra - Stuttgarter Kickers 1:4

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pitt komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Nader met een sublieme pass. Pena is nu in balbezit. Pena met een sublieme pass. Morales rent richting de bal. Morales schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Maršanić verovert de bal door een tackle van achteren. Maršanić passt de bal in één keer door. Nader rent richting de bal. Nader draait met de bal, schiet en ... Kaiser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Hurra - Stuttgarter Kickers 1:5

90e minuut.
Daar is Merson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morales is nu in balbezit. Nader rent richting de bal. Nader haalt uit met een fantastische trap. Kaiser probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Hurra 70%, Stuttgarter Kickers 30%.
FC.Hurra - Stuttgarter Kickers 1:5