Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arnstadt Sickboys Numan_cia
offensiv Tactiek a3
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 46.1
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


5e minuut.
Mazerath bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorado Bielsa is nu in balbezit. Dorado Bielsa passt de bal zonder na te denken. Rommel is nu in balbezit. Rommel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Dom rent richting de bal. Dom probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Cabo rent richting de bal. Mazerath verovert de bal door een tackle van achteren. Mazerath schiet op doel. Andreják bokst de bal weg.

13e minuut.
Dom kopt de bal weg. Giegerich rent richting de bal. Giegerich probeert naar een medespeler te passen. Mazerath rent richting de bal. Mazerath draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Urueña speelt de bal door. Dom bereikt de bal nog maar net als eerste. Dom passt de bal met de wreef. Giegerich rent richting de bal. Giegerich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Giegerich verovert de bal door een tackle van achteren. Dom is nu in balbezit. Dom passt de bal met de wreef. Mazerath rent richting de bal. Mazerath draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arnstadt Sickboys - Numan_cia 1:0

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Mazerath stond buitenspel. Charytanowicz komt het veld opgelopen. Vergote komt het veld opgelopen. Galath komt het veld opgelopen. Knioch komt het veld opgelopen. Pescaru komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arnstadt Sickboys 39%, Numan_cia 61%.
Arnstadt Sickboys - Numan_cia 1:0

51e minuut.
Truchseß probeert naar een medespeler te passen. Giegerich is nu in balbezit. Murillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giegerich raakt geblesseerd tijdens het duel. Truchseß komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Murillo is nu in balbezit. Murillo passt de bal in één keer door. Daar is Galath, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dom rent richting de bal. Dom draait met de bal, schiet en ... Andreják verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Rodríguez Cabo met de inworp. Charytanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Urueña. Charytanowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Charytanowicz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Galath heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez Cabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Truchseß met een sublieme pass. Giegerich is nu in balbezit. Giegerich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arnstadt Sickboys - Numan_cia 2:0

76e minuut.
Colognesi kopt de bal weg. Alevras rent richting de bal. Rommel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alevras moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Alevras kan niet meer verder spelen.

81e minuut.
Wrehde geeft een lange en hoge pass. Addesso kopt de bal weg. Klungelig pakt Galath de bal. Mazerath is nu in balbezit. Mazerath schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Urueña met een sublieme pass. Rommel rent richting de bal. Pescaru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pescaru krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Pescaru passt de bal in één keer door. Knioch is nu in balbezit. Colognesi maakt een afschuwelijke overtreding. Colognesi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arnstadt Sickboys 44%, Numan_cia 56%.
Arnstadt Sickboys - Numan_cia 2:0