Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zocco moves 1848 Olympique Lyon 1902
dodo Tactiek 523
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 60.8
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


5e minuut.
Riegelsberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquilino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Riegelsberg raakt geblesseerd tijdens het duel. Troester zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Capetinha maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Husmann rent richting de bal. Bobiński verovert de bal door een tackle van achteren. Bobiński geeft de bal voor. Bilen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Husmann rent richting de bal. Jireček begaat een overtreding. Husmann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Troester zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Capetinha maakt een snoekduik en kopt de bal. Junkkari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Bobiński rent richting de bal. Bobiński geeft een hoge lob. Popovich kan de bal niet met de borst controleren. Jandl rent richting de bal. Jandl geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kożuch rent richting de bal. Capetinha verovert de bal door een tackle van achteren. Capetinha haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Riegelsberg rent richting de bal. Riegelsberg schiet op doel. Junkkari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zocco moves 1848 - Olympique Lyon 1902 0:1

22e minuut.
Manev passt de bal zonder na te denken. Capetinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Capetinha passt de bal zonder na te denken. Riegelsberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Riegelsberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Troester speelt de bal door. Garré probeert naar een medespeler te passen. Riegelsberg rent richting de bal. Riegelsberg geeft een hoge lob. Capetinha krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Capetinha haalt uit met een fantastische trap. Kożuchowski probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Garré geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Capetinha maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Kożuchowski de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Jireček is nu in balbezit. Jireček geeft een hoge lob. Daar is Popovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilen rent richting de bal. Bilen haalt uit met een fantastische trap. Tempel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Bobiński is nu in balbezit. Bobiński met een sublieme pass. Szepesi speelt de bal door. Popovich is nu in balbezit. Popovich draait met de bal, schiet en ... Tempel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Jireček onderschept slim de pass. Guianês onderschept slim de pass. Guianês passt de bal zonder na te denken. Husmann is nu in balbezit. Husmann draait met de bal, schiet en ... Paal!

42e minuut.
Bobiński met een sublieme pass. Bilen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilen passt de bal met de wreef. Popovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zocco moves 1848 58%, Olympique Lyon 1902 42%.
zocco moves 1848 - Olympique Lyon 1902 0:1

46e minuut.
Salomon komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Riegelsberg raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Brae komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Kożuchowski kopt de bal weg. Kałuziński is nu in balbezit. Troester begaat een overtreding. Kałuziński roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kałuziński kan niet meer verder spelen. Marconato komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zocco moves 1848 56%, Olympique Lyon 1902 44%.
zocco moves 1848 - Olympique Lyon 1902 0:1