Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bonebreaker Maxiorki123
Normal Tactiek nowa
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
19.7 gemiddelde waardering 45
slecht Schieten formidabel
zwak Passen matig
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Rduch passt de bal in één keer door. Viehweg is nu in balbezit. Viehweg passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Szatanik de bal. Szatanik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Viehweg probeert naar een medespeler te passen. Mosquito rent richting de bal. Mosquito met een sublieme pass. Szatanik is nu in balbezit. Szatanik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bonebreaker - Maxiorki123 0:1

9e minuut.
Mosquito bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquito passt de bal met de wreef. Basler is nu in balbezit. Szatanik onderschept slim de pass. Szatanik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Koller geeft een hoge lob. Maciołek kopt de bal weg. Szatanik rent richting de bal. Szatanik schiet op doel. Herwerth probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bonebreaker - Maxiorki123 0:2

14e minuut.
Vecchione trapt de bal weg. Szatanik is nu in balbezit. Szatanik speelt de bal door. Mosquito rent richting de bal. Mosquito draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Basler rent richting de bal. Hajduczek onderschept slim de pass. Hajduczek geeft de bal voor. Klungelig pakt Mosquito de bal. Mosquito geeft een lange en hoge pass. Herwerth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szatanik rent richting de bal. Szatanik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bonebreaker - Maxiorki123 0:3

19e minuut.
Mosquito schiet op doel. Nawroth probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hajduczek neemt de hoekschop. Szatanik maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bonebreaker - Maxiorki123 0:4

21e minuut.
Hof probeert de bal aan de voet te houden. Viehweg verovert de bal door een tackle van achteren. Viehweg met een sublieme pass. Maciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciołek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Inneberg probeert de bal met de borst te controleren. Hajduczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduczek geeft de bal voor. Daar is Mosquito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mosquito haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Szatanik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szatanik haalt uit met een fantastische trap. Herwerth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szatanik heeft problemen om de bal te vangen. Nawroth bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquito verovert de bal door een tackle van achteren. Mosquito draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bonebreaker - Maxiorki123 0:5

27e minuut.
Koller probeert naar een medespeler te passen. Nawroth rent richting de bal. Szatanik verovert de bal door een tackle van achteren. Szatanik schiet op doel. Herwerth werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bonebreaker - Maxiorki123 0:6

28e minuut.
Hajduczek heeft problemen om de bal te vangen. Maciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Basler is nu in balbezit. Maciołek onderschept slim de pass. Maciołek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Hof bereikt de bal nog maar net als eerste. Viehweg verovert de bal door een tackle van achteren. Viehweg met een sublieme pass. Mosquito bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquito schiet op doel. Herwerth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Viehweg geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nawroth de bal. Mosquito rent richting de bal. Mosquito haalt uit met een fantastische trap. Herwerth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bonebreaker - Maxiorki123 0:7

35e minuut.
Basler bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciołek onderschept slim de pass. Szatanik rent richting de bal. Szatanik schiet op doel. Pagernitzki probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Inworp. Hajduczek met een snelle inworp. Basler rent richting de bal. Koller onderschept slim de pass. Koller geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Rduch onderschept slim de pass. Rduch geeft een lange en hoge pass. Maciołek kopt de bal weg. Szatanik is nu in balbezit. Szatanik haalt uit met een fantastische trap. Herwerth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Maciołek geeft een hoge lob. Nawroth heeft problemen om de bal te vangen. Szatanik is nu in balbezit. Szatanik schiet op doel. Herwerth probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bonebreaker - Maxiorki123 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bonebreaker 79%, Maxiorki123 21%.
FC Bonebreaker - Maxiorki123 0:8

48e minuut.
Maciołek is nu in balbezit. Maciołek passt de bal zonder na te denken. Szatanik kan de bal niet met de borst controleren. Szatanik draait met de bal, schiet en ... Herwerth probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bonebreaker - Maxiorki123 0:9

51e minuut.
Vecchione met een harde bal richting middenveld. Szatanik kopt de bal weg. Daar is Pagernitzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maciołek rent richting de bal. Maciołek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Hajduczek speelt de bal door. Maciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciołek passt de bal met de wreef. Szatanik is nu in balbezit. Szatanik schiet op doel. Herwerth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Panahi probeert de bal aan de voet te houden. Mosquito is nu in balbezit. Mosquito geeft de bal voor. Szatanik rent richting de bal. Szatanik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Maciołek heeft problemen om de bal te vangen. Hajduczek probeert naar een medespeler te passen. Szatanik is nu in balbezit. Szatanik draait met de bal, schiet en ... Herwerth werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bonebreaker - Maxiorki123 0:10

58e minuut.
Maciołek rent richting de bal. Maciołek speelt de bal door. Szatanik rent richting de bal. Szatanik haalt uit met een fantastische trap. Herwerth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bonebreaker - Maxiorki123 0:11

66e minuut.
Nawroth geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Weidenfeller de bal onder controle te krijgen. Koller met een sublieme pass. Szatanik is nu in balbezit. Szatanik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bonebreaker - Maxiorki123 0:12

80e minuut.
Viehweg passt de bal met de wreef. Mosquito rent richting de bal. Mosquito probeert naar een medespeler te passen. Szatanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatanik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bonebreaker - Maxiorki123 0:13

82e minuut.
Hajduczek is nu in balbezit. Koller rent richting de bal. Koller met een sublieme pass. Mosquito is nu in balbezit. Mosquito haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Lohrmann geeft een hoge lob. Holman rent richting de bal. Inneberg begaat een overtreding. Inneberg krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Koller speelt de bal door. Klungelig pakt Szatanik de bal. Pagernitzki is nu in balbezit. Maciołek verovert de bal door een tackle van achteren. Maciołek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Szatanik schiet op doel. Nawroth probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Viehweg geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Maciołek krijgt zijn hoofd ertegen. Herwerth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szatanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatanik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bonebreaker - Maxiorki123 0:14

87e minuut.
Mosquito speelt de bal door. Nawroth is nu in balbezit. Nawroth geeft de bal voor. Klungelig pakt Mosquito de bal. Mosquito haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Viehweg speelt de bal door. Hajduczek is nu in balbezit. Hajduczek geeft een hoge lob. Maciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciołek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bonebreaker - Maxiorki123 0:15

89e minuut.
Weidenfeller speelt de bal door. Moukoko is nu in balbezit. Szatanik rent richting de bal. Szatanik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bonebreaker 77%, Maxiorki123 23%.
FC Bonebreaker - Maxiorki123 0:15