Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:46
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.03
  • Stadion: Numan_cia Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 26406
Numan_cia Stuttgarter Kickers
7c Tactiek 4-3-3
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 13
47.8 gemiddelde waardering 58.6
goed Schieten uitmuntend
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Lesme zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ratyński is nu in balbezit. Knioch begaat een overtreding. Knioch krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Daar is Murillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Pena speelt de bal door. Nööjd rent richting de bal. Nööjd haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Pena verovert de bal door een tackle van achteren. Pena geeft de bal voor. Nööjd kopt de bal weg. Morales is nu in balbezit. Morales haalt uit met een fantastische trap. Kuresson bokst de bal weg.

11e minuut.
Lesme is nu in balbezit. Ratyński onderschept slim de pass. Ratyński passt de bal in één keer door. Nööjd bereikt de bal nog maar net als eerste. Nööjd schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szafarz komt het veld opgelopen. Nader komt het veld opgelopen. Useglio komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Sorin verovert de bal door een tackle van achteren. Sorin passt de bal in één keer door. Pena probeert naar een medespeler te passen. Morales rent richting de bal. Morales draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Pena passt de bal in één keer door. Obermeyer met een sublieme pass. Daar is Morales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morales draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Stuttgarter Kickers 0:1

28e minuut.
Morales rent richting de bal. Rodríguez Cabo rent richting de bal. Pena onderschept slim de pass. Morales is nu in balbezit. Morales draait met de bal, schiet en ... Kuresson bokst de bal weg.

43e minuut.
Nader verovert de bal door een tackle van achteren. Nader passt de bal in één keer door. Pena is nu in balbezit. Pena haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Morales de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Segovia komt het veld opgelopen. Andreják komt het veld opgelopen. Sorin met een snelle inworp. Daar is Pena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pena geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Numan_cia 63%, Stuttgarter Kickers 37%.
Numan_cia - Stuttgarter Kickers 0:1

47e minuut.
Sorin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Pena passt de bal zonder na te denken. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales schiet op doel. Andreják bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Stuttgarter Kickers 0:2

51e minuut.
Rodríguez Cabo is nu in balbezit. Pena verovert de bal door een tackle van achteren. Pena probeert naar een medespeler te passen. Morales is nu in balbezit. Morales draait met de bal, schiet en ... Andreják kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Sorin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pena rent richting de bal. Pena geeft een hoge lob. Morales rent richting de bal. Morales schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Morales kan de bal niet met de borst controleren. Pena is nu in balbezit. Rodríguez Cabo verovert de bal door een tackle van achteren. Morales rent richting de bal. Morales draait met de bal, schiet en ... Andreják verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pena heeft problemen om de bal te vangen. Pena schiet op doel. Andreják probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Stuttgarter Kickers 0:3

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pitt komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Obermeyer rent richting de bal. Obermeyer geeft de bal voor. Morales is nu in balbezit. Morales draait met de bal, schiet en ... Andreják maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Stuttgarter Kickers 0:4

76e minuut.
Galath geeft een hoge lob. Ratyński kopt de bal weg. Daar is Galath, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nader rent richting de bal. Nader draait met de bal, schiet en ... Andreják probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Stuttgarter Kickers 0:5

77e minuut.
Galath geeft een hoge lob. Tomasek probeert naar een medespeler te passen. Useglio geeft een lange en hoge pass. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Stuttgarter Kickers 0:6

79e minuut.
Morales is nu in balbezit. Pena geeft een lange en hoge pass. Daar is Nader, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nader draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Stuttgarter Kickers 0:7

85e minuut.
Obermeyer probeert naar een medespeler te passen. Useglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Useglio passt de bal in één keer door. Nader rent richting de bal. Nader schiet op doel. Andreják bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Stuttgarter Kickers 0:8

90e minuut.
Tomasek passt de bal in één keer door. Useglio geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rodríguez Cabo de bal. Nader bereikt de bal nog maar net als eerste. Nader schiet op doel. Andreják probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Pitt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pena geeft de bal voor. Morales rent richting de bal. Morales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Stuttgarter Kickers 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Numan_cia 76%, Stuttgarter Kickers 24%.
Numan_cia - Stuttgarter Kickers 0:9