Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arnstadt Sickboys FC.Hurra
offensiv Tactiek ABS
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
57.5 gemiddelde waardering 58.3
solid Schieten excellent
very good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Dom rent richting de bal. Dom passt de bal in één keer door. Giegerich is nu in balbezit. Giegerich schiet op doel. Kaiser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arnstadt Sickboys - FC.Hurra 1:0

4e minuut.
Dom rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bertrands. Dom is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Truchseß met een snel genomen vrije trap. Mazerath is nu in balbezit. Mazerath draait met de bal, schiet en ... Kaiser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Rommel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dom is nu in balbezit. Dom met een sublieme pass. Giegerich rent richting de bal. Giegerich schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Šedina geeft een lange en hoge pass. Mazet rent richting de bal. Mazet passt de bal in één keer door. Champion rent richting de bal. Champion haalt uit met een fantastische trap. Uneken bokst de bal weg. Paal!

6e minuut.
Šedina verovert de bal door een tackle van achteren. Šedina speelt de bal door. Mazet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arnstadt Sickboys - FC.Hurra 1:1

32e minuut.
Šedina geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fahr zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mazerath is nu in balbezit. Mazerath haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Merson verovert de bal door een tackle van achteren. Merson passt de bal met de wreef. Bertrands met een sublieme pass. Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Khoualed met de inworp. Urueña is nu in balbezit. Urueña speelt de bal door. Dom bereikt de bal nog maar net als eerste. Dom draait met de bal, schiet en ... Kaiser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arnstadt Sickboys 45%, FC.Hurra 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arnstadt Sickboys - FC.Hurra 1:1

46e minuut.
Urueña bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion rent richting de bal. Truchseß tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Truchseß krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Dejnowicz is nu in balbezit. Giegerich verovert de bal door een tackle van achteren. Giegerich passt de bal zonder na te denken. Mazerath is nu in balbezit. Mazerath schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Gerber met een sublieme pass. Champion is nu in balbezit. Colognesi onderschept slim de pass. Colognesi geeft een hoge lob. Khoualed geeft een hoge lob. Uneken probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Bertrands geeft een hoge lob. Mazet kopt de bal weg. Colognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion verovert de bal door een tackle van achteren. Champion schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Uneken verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Bertrands is nu in balbezit. Champion is nu in balbezit. Bertrands probeert naar een medespeler te passen. Champion rent richting de bal. Champion schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arnstadt Sickboys 52%, FC.Hurra 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arnstadt Sickboys - FC.Hurra 1:1