Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympique Lyon 1902 Sheraton Team
523 Tactiek HOCH
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
58.5 gemiddelde waardering 51.1
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


19e minuut.
Abenberg geeft de bal voor. Manev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Westphal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herout onderschept slim de pass. Herout haalt uit met een fantastische trap. Tempel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Riegel probeert naar een medespeler te passen. Žemžickas rent richting de bal. Žemžickas geeft een hoge lob. Herout is nu in balbezit. Herout haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Žemžickas bereikt de bal nog maar net als eerste. Žemžickas speelt de bal door. Zümrüt is nu in balbezit. Zümrüt geeft een lange en hoge pass. Herout maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Manev speelt de bal door. Elcox is nu in balbezit. Elcox speelt de bal door. Husmann rent richting de bal. Husmann geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Lyon 1902 60%, Sheraton Team 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olympique Lyon 1902 - Sheraton Team 0:0

57e minuut.
Otel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Elcox met de inworp. Husmann rent richting de bal. Husmann geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Astiazarain maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Guianês rent richting de bal. Guianês schiet op doel. Astiazarain verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Husmann is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Silion met een snelle inworp. Zümrüt geeft de bal voor. Herout krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Garré probeert naar een medespeler te passen. Capetinha is nu in balbezit. Abenberg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abenberg krijgt een gele kaart.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garré met een snelle inworp. Capetinha is nu in balbezit. Capetinha geeft een lange en hoge pass. Guianês springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Silion probeert naar een medespeler te passen. Žemžickas bereikt de bal nog maar net als eerste. Žemžickas geeft een hoge lob. Herout bereikt de bal nog maar net als eerste. Herout draait met de bal, schiet en ... Tempel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Sheraton Team 0:1

71e minuut.
Haak komt het veld opgelopen. Wong komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Zümrüt passt de bal met de wreef. Silion bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion passt de bal in één keer door. Herout is nu in balbezit. Herout haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tempel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Altmann komt het veld opgelopen.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Capetinha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garré probeert de bal met de borst te controleren. Garré geeft een hoge lob. Guianês krijgt zijn hoofd ertegen. Astiazarain verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Lyon 1902 49%, Sheraton Team 51%.
Olympique Lyon 1902 - Sheraton Team 0:1