Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Tigers 2 Maxiorki123
Normal Tactiek nowa
45% Balbezit 55%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 44.2
poor Schieten formidable
poor Passen average
weak Verdedigen good


3e minuut.
Köpplinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Badstübner heeft problemen om de bal te vangen. Maciołek rent richting de bal. Magerkurth verovert de bal door een tackle van achteren. Viehweg geeft de bal voor. Gabriel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mosquito rent richting de bal. Mosquito schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers 2 - Maxiorki123 0:1

5e minuut.
Edelmann rent richting de bal. Hajduczek onderschept slim de pass. Hajduczek speelt de bal door. Mosquito rent richting de bal. Mosquito schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Hajduczek kopt de bal weg. Maciołek is nu in balbezit. Maciołek speelt de bal door. Szatanik probeert de bal met de borst te controleren. Szatanik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers 2 - Maxiorki123 0:2

9e minuut.
Edelmann is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hajduczek. Edelmann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Edelmann zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Viehweg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Russ bereikt de bal nog maar net als eerste. Russ haalt uit met een fantastische trap. De Lieto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Szatanik kopt de bal weg. Daar is Kutterer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mosquito bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquito draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers 2 - Maxiorki123 0:3

16e minuut.
Mosquito is nu in balbezit. Mosquito met een sublieme pass. Maciołek rent richting de bal. Szatanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatanik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Koller krijgt zijn hoofd ertegen. Machurig heeft problemen om de bal te vangen. Hajduczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduczek geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Maciołek de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Hajduczek kopt de bal weg. Szatanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquito bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquito draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers 2 - Maxiorki123 0:4

21e minuut.
Doeltrap. Badstübner trapt de bal weg van het doel. Koller rent richting de bal. Koller geeft de bal voor. Maciołek kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Machurig geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hajduczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mosquito rent richting de bal. Koller geeft een lange en hoge pass. Paal! Jürissen is nu in balbezit. Szatanik verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szatanik is nu in balbezit. Szatanik draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers 2 - Maxiorki123 0:5

29e minuut.
Rduch geeft de bal voor. Maciołek kopt de bal weg. Badstübner kan de bal niet met de borst controleren. Koller rent richting de bal. Koller geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Koller probeert naar een medespeler te passen. Szatanik rent richting de bal. Szatanik passt de bal in één keer door. Mosquito is nu in balbezit. Mosquito haalt uit met een fantastische trap. Gabriel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kutterer controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers 2 - Maxiorki123 0:6

36e minuut.
Mosquito bereikt de bal nog maar net als eerste. Koller geeft een hoge lob. Szatanik heeft problemen om de bal te vangen. Szatanik draait met de bal, schiet en ... Gabriel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers 2 - Maxiorki123 0:7

41e minuut.
Mosquito bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquito speelt de bal door. Szatanik rent richting de bal. Mosquito is nu in balbezit. Mosquito schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Maciołek kopt de bal weg. Daar is Badstübner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koller probeert naar een medespeler te passen. Szatanik rent richting de bal. Szatanik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers 2 - Maxiorki123 0:8

44e minuut.
Hajduczek rent richting de bal. Mosquito is nu in balbezit. Mosquito geeft een hoge lob. Daar is Szatanik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szatanik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers 2 - Maxiorki123 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Tigers 2 73%, Maxiorki123 27%.
Blue Tigers 2 - Maxiorki123 0:9

49e minuut.
Neiße bereikt de bal nog maar net als eerste. Koller verovert de bal door een tackle van achteren. Koller passt de bal zonder na te denken. Szatanik rent richting de bal. Szatanik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Hajduczek met de inworp. Koller geeft een lange en hoge pass. Magerkurth kopt de bal weg. Mosquito rent richting de bal. Mosquito haalt uit met een fantastische trap. Gabriel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers 2 - Maxiorki123 0:10

50e minuut.
Russ met een sublieme pass. Neiße is nu in balbezit. Szatanik verovert de bal door een tackle van achteren. Szatanik schiet op doel. Jürissen probeert de bal aan de voet te houden. Gabriel bokst de bal weg. Mosquito bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers 2 - Maxiorki123 0:11

54e minuut.
Viehweg bereikt de bal nog maar net als eerste. Viehweg geeft de bal voor. Daar is Jürissen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mosquito rent richting de bal. Mosquito haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers 2 - Maxiorki123 0:12

56e minuut.
Hajduczek met een snelle inworp. Mosquito geeft de bal voor. Szatanik rent richting de bal. Szatanik schiet op doel. Viehweg probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers 2 - Maxiorki123 0:13

59e minuut.
Jürissen trapt de bal weg. Hajduczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduczek probeert naar een medespeler te passen. Maciołek is nu in balbezit. Maciołek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers 2 - Maxiorki123 0:14

60e minuut.
Szatanik is nu in balbezit. Szatanik probeert naar een medespeler te passen. Mosquito bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquito draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers 2 - Maxiorki123 0:15

61e minuut.
Roşu komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Hajduczek geeft een hoge lob. Mosquito is nu in balbezit. Mosquito passt de bal met de wreef. Daar is Szatanik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szatanik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Viehweg kopt de bal weg. Kutterer heeft problemen om de bal te vangen. Koller is nu in balbezit. Koller geeft een lange en hoge pass. Szatanik is nu in balbezit. Paal! Szatanik is nu in balbezit. Szatanik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers 2 - Maxiorki123 0:16

71e minuut.
Doeltrap. Jaso komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Mosquito bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquito geeft een hoge lob. Szatanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatanik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers 2 - Maxiorki123 0:17

71e minuut.
Russ met een sublieme pass. Neiße heeft problemen om de bal te vangen. Szatanik rent richting de bal. Szatanik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Viehweg geeft een hoge lob. Maciołek is nu in balbezit. Maciołek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mosquito de bal. Mosquito draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers 2 - Maxiorki123 0:18

76e minuut.
Magerkurth is nu in balbezit. Viehweg onderschept slim de pass. Viehweg probeert naar een medespeler te passen. Szatanik rent richting de bal. Szatanik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers 2 - Maxiorki123 0:19

77e minuut.
Neiße bereikt de bal nog maar net als eerste. Neiße met een sublieme pass. Köpplinger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szatanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatanik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Hajduczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduczek met een sublieme pass. Koller probeert naar een medespeler te passen. Szatanik rent richting de bal. Szatanik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers 2 - Maxiorki123 0:20

84e minuut.
Maciołek verovert de bal door een tackle van achteren. Jürissen is nu in balbezit. Maciołek onderschept slim de pass. Maciołek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers 2 - Maxiorki123 0:21

87e minuut.
Mosquito is nu in balbezit. Mosquito passt de bal met de wreef. Szatanik rent richting de bal. Szatanik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers 2 - Maxiorki123 0:22

89e minuut.
Koller verovert de bal door een tackle van achteren. Koller probeert naar een medespeler te passen. Mosquito is nu in balbezit. Mosquito haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers 2 - Maxiorki123 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Tigers 2 82%, Maxiorki123 18%.
Blue Tigers 2 - Maxiorki123 0:23