Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:46
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.03
  • Stadion: Schlachtplatz
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 8907
Borussia Duderstadt 09 FC Bonebreaker
Grund Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
23% Spel op eigen helft 77%
28 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 19.3
zeer goed Schieten slecht
goed Passen slecht
matig Verdedigen slecht


10e minuut.
Rancheiro met een sublieme pass. Tekin heeft problemen om de bal te vangen. Tekin passt de bal in één keer door. Szura is nu in balbezit. Szura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Duderstadt 09 - FC Bonebreaker 1:0

17e minuut.
D`hoker probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hof, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekin rent richting de bal. Szura is nu in balbezit. Szura haalt uit met een fantastische trap. Herwerth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Duderstadt 09 - FC Bonebreaker 2:0

24e minuut.
Szura rent richting de bal. Szura passt de bal zonder na te denken. Tekin is nu in balbezit. Tekin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Duderstadt 09 - FC Bonebreaker 3:0

28e minuut.
Szura kopt de bal weg. Pagernitzki verovert de bal door een tackle van achteren. Tekin controleert de bal met de borst. Tekin haalt uit met een fantastische trap. Herwerth probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Duderstadt 09 - FC Bonebreaker 4:0

31e minuut.
Panahi rent richting de bal. Panahi passt de bal zonder na te denken. Anusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Weidenfeller onderschept slim de pass. Weidenfeller geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
D`hoker geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nawroth probeert de bal met de borst te controleren. Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekin haalt uit met een fantastische trap. Herwerth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Duderstadt 09 - FC Bonebreaker 5:0

42e minuut.
Lam geeft de bal voor. D`hoker is nu in balbezit. D`hoker geeft een lange en hoge pass. Tekin heeft problemen om de bal te vangen. Tekin draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Duderstadt 09 - FC Bonebreaker 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Duderstadt 09 35%, FC Bonebreaker 65%.
Borussia Duderstadt 09 - FC Bonebreaker 6:0

50e minuut.
Tekin geeft een lange en hoge pass. Panahi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Basler bereikt de bal nog maar net als eerste. Szura onderschept slim de pass. Szura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Duderstadt 09 - FC Bonebreaker 7:0

51e minuut.
Anusiak passt de bal met de wreef. D`hoker met een sublieme pass. Klungelig pakt Nawroth de bal. Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Tekin geeft een hoge lob. Pagernitzki kopt de bal weg. Daar is Hof, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szura bereikt de bal nog maar net als eerste. Szura haalt uit met een fantastische trap. Paal!

60e minuut.
Rancheiro met de inworp. Daar is Lam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lam geeft een lange en hoge pass. Szura bereikt de bal nog maar net als eerste. Szura draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
D`hoker speelt de bal door. Rancheiro rent richting de bal. Rancheiro passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Szura de bal. Szura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Duderstadt 09 - FC Bonebreaker 8:0

71e minuut.
D`hoker kopt de bal weg. Szura rent richting de bal. Szura passt de bal zonder na te denken. Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Duderstadt 09 - FC Bonebreaker 9:0

72e minuut.
Lohrmann is nu in balbezit. Szura verovert de bal door een tackle van achteren. Szura passt de bal met de wreef. Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Duderstadt 09 - FC Bonebreaker 10:0

80e minuut.
Szura rent richting de bal. Szura geeft de bal voor. Tekin rent richting de bal. Tekin draait met de bal, schiet en ... Herwerth werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Duderstadt 09 - FC Bonebreaker 11:0

83e minuut.
Lam kopt de bal weg. Tekin heeft problemen om de bal te vangen. Panahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekin onderschept slim de pass. Tekin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Rancheiro geeft een lange en hoge pass. Szura rent richting de bal. Szura geeft een lange en hoge pass. Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Nawroth bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawroth geeft een hoge lob. Inneberg kopt de bal weg. Szura bereikt de bal nog maar net als eerste. Szura haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tekin is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Duderstadt 09 - FC Bonebreaker 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Duderstadt 09 10%, FC Bonebreaker 90%.
Borussia Duderstadt 09 - FC Bonebreaker 12:0