Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:49
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.03
  • Stadion: FC.Hurra Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 12869
FC.Hurra Numan_cia
ABS Tactiek 77med
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 12
55.8 gemiddelde waardering 49.5
very good Schieten solid
very good Passen good
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Maršanić rent richting de bal. Bertrands rent richting de bal. Bertrands probeert naar een medespeler te passen. Champion rent richting de bal. Champion schiet op doel. Andreják bokst de bal weg.

20e minuut.
Gerber is nu in balbezit. Lesme verovert de bal door een tackle van achteren. Lesme speelt de bal door. Benteli rent richting de bal. Benteli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz met een sublieme pass. Gerber speelt de bal door. Mazet rent richting de bal. Mazet geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Hurra - Numan_cia 1:0

30e minuut.
Khoualed met een sublieme pass. Bertrands bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertrands met een sublieme pass. Champion is nu in balbezit. Champion schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Dorado Bielsa rent richting de bal. Dorado Bielsa passt de bal zonder na te denken. Merson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusini onderschept slim de pass. Fusini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Mazet is nu in balbezit. Mazet geeft een hoge lob. Lesme bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion onderschept slim de pass. Champion schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klungelig pakt Champion de bal. Champion passt de bal in één keer door. Bertrands geeft de bal voor. Mazet rent richting de bal. Mazet draait met de bal, schiet en ... Andreják probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Champion rent richting de bal. Champion draait met de bal, schiet en ... Andreják werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. De bal rolt over de achterlijn. Toker komt het veld opgelopen. Knioch komt het veld opgelopen. Addesso komt het veld opgelopen. Butilă komt het veld opgelopen. Kuresson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Hurra 54%, Numan_cia 46%.
FC.Hurra - Numan_cia 1:0

46e minuut.
Kędra geeft de bal voor. Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo geeft een hoge lob. Benteli is nu in balbezit. Benteli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Merson geeft een hoge lob. Champion is nu in balbezit. Galath tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galath krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Vergote neemt vlug de vrije trap. Šedina kopt de bal weg. Mazet is nu in balbezit. Mazet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Hurra - Numan_cia 2:0

68e minuut.
Šedina bereikt de bal nog maar net als eerste. Butilă onderschept slim de pass. Butilă geeft de bal voor. Toker is nu in balbezit. Toker draait met de bal, schiet en ... Kaiser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Fusini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusini speelt de bal door. Toker bereikt de bal nog maar net als eerste. Toker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Hurra - Numan_cia 2:1

71e minuut.
Kędra geeft een hoge lob. Champion rent richting de bal. Addesso schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Addesso krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Vergote kopt de bal weg. Benteli rent richting de bal. Fusini rent richting de bal. Benteli is nu in balbezit. Benteli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Galath geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Benteli. Goede buitenspelval van de verdediging. Kędra neemt vlug de vrije trap. Champion heeft problemen om de bal te vangen. Champion schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Hurra 60%, Numan_cia 40%.
FC.Hurra - Numan_cia 2:1