Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:49
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.03
  • Stadion: Kickers-Platz
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 39074
Stuttgarter Kickers Arnstadt Sickboys
4-3-3 Tactiek offensiv
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
62.4 gemiddelde waardering 57.6
uitmuntend Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Sold is nu in balbezit. Sold geeft een hoge lob. Klungelig pakt Moya de bal. Nader bereikt de bal nog maar net als eerste. Nader draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Rommel kopt de bal weg. Useglio probeert de bal aan de voet te houden. Dom is nu in balbezit. Giegerich is nu in balbezit. Giegerich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Inworp. Pena komt het veld opgelopen. Obermeyer komt het veld opgelopen. Szafarz komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Obermeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Obermeyer met een sublieme pass. Colognesi onderschept slim de pass. Klungelig pakt Nader de bal. Nader schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Pena is nu in balbezit. Colognesi verovert de bal door een tackle van achteren. Ratyński verovert de bal door een tackle van achteren. Ratyński geeft een hoge lob. Nader maakt een snoekduik en kopt de bal. Uneken verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Obermeyer is nu in balbezit. Obermeyer passt de bal zonder na te denken. Nader rent richting de bal. Nader draait met de bal, schiet en ... Uneken maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - Arnstadt Sickboys 1:0

36e minuut.
Szafarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafarz geeft de bal voor. Pena is nu in balbezit. Pena geeft een lange en hoge pass. Morales krijgt zijn hoofd ertegen. Uneken kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Ratyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratyński passt de bal met de wreef. Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Pena passt de bal in één keer door. Nader rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ratyński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nader kopt de bal weg. Morales rent richting de bal. Morales schiet op doel. Uneken probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - Arnstadt Sickboys 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stuttgarter Kickers 34%, Arnstadt Sickboys 66%.
Stuttgarter Kickers - Arnstadt Sickboys 2:0

46e minuut.
Soylu geeft een hoge lob. Nader rent richting de bal. Nader passt de bal met de wreef. Pena geeft een hoge lob. Morales krijgt zijn hoofd ertegen. Uneken verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - Arnstadt Sickboys 3:0

53e minuut.
Pena probeert de bal met de borst te controleren. Pena geeft de bal voor. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - Arnstadt Sickboys 4:0

55e minuut.
Ratyński verovert de bal door een tackle van achteren. Ratyński met een sublieme pass. Wrehde onderschept slim de pass. Morales rent richting de bal. Morales draait met de bal, schiet en ... Uneken bokst de bal weg.

58e minuut.
Obermeyer passt de bal zonder na te denken. Pena is nu in balbezit. Pena passt de bal met de wreef. Nader bereikt de bal nog maar net als eerste. Nader schiet op doel. Uneken probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Tomasek met een sublieme pass. Obermeyer is nu in balbezit. Obermeyer passt de bal zonder na te denken. Morales rent richting de bal. Morales haalt uit met een fantastische trap. Uneken verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Szafarz met de inworp. Urueña rent richting de bal. Pena tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pena krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Pena passt de bal met de wreef. Wrehde verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ratyński zal de hoekschop nemen. Nader maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Fahr speelt de bal door. Mazerath bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafarz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szafarz krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Ratyński passt de bal in één keer door. Rommel bereikt de bal nog maar net als eerste. Obermeyer verovert de bal door een tackle van achteren. Morales is nu in balbezit. Morales schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Obermeyer onderschept slim de pass. Obermeyer speelt de bal door. Morales rent richting de bal. Morales geeft de bal voor. Nader springt en kopt de bal. Uneken kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stuttgarter Kickers 38%, Arnstadt Sickboys 62%.
Stuttgarter Kickers - Arnstadt Sickboys 4:0