Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lamborghini Racing Team Olympique Lyon 1902
Aventador Tactiek 523
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
55.6 gemiddelde waardering 59.7
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Capetinha is nu in balbezit. Capetinha passt de bal in één keer door. Husmann is nu in balbezit. Husmann draait met de bal, schiet en ... Valerie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamborghini Racing Team - Olympique Lyon 1902 0:1

8e minuut.
Elcox geeft een hoge lob. Daar is Guianês, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tynkkynen rent richting de bal. Guianês onderschept slim de pass. Guianês haalt uit met een fantastische trap. Valerie bokst de bal weg. Husmann is nu in balbezit. Husmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamborghini Racing Team - Olympique Lyon 1902 0:2

11e minuut.
Capetinha verovert de bal door een tackle van achteren. Capetinha geeft een hoge lob. Farronato onderschept slim de pass. Husmann is nu in balbezit. Husmann schiet op doel. Valerie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Husmann geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Teodoru heeft problemen om de bal te vangen. Guianês is nu in balbezit. Guianês haalt uit met een fantastische trap. Valerie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamborghini Racing Team - Olympique Lyon 1902 0:3

18e minuut.
Tadiello probeert de bal aan de voet te houden. Polechoński probeert naar een medespeler te passen. Agăt bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăt draait met de bal, schiet en ... Tempel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamborghini Racing Team - Olympique Lyon 1902 1:3

25e minuut.
Tempel speelt de bal door. Farronato kopt de bal weg. Klungelig pakt Janowitz de bal. Agăt bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamborghini Racing Team 50%, Olympique Lyon 1902 50%.
Lamborghini Racing Team - Olympique Lyon 1902 1:3

47e minuut.
Garré is nu in balbezit. Garré geeft een hoge lob. Guianês is nu in balbezit. Guianês schiet op doel. Valerie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamborghini Racing Team - Olympique Lyon 1902 1:4

54e minuut.
van Mele rent richting de bal. Guianês onderschept slim de pass. Tynkkynen is nu in balbezit. Guianês verovert de bal door een tackle van achteren. Guianês haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Manev probeert naar een medespeler te passen. Husmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Husmann speelt de bal door. Garré bereikt de bal nog maar net als eerste. Garré geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Inworp. Ratkowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamborghini Racing Team 58%, Olympique Lyon 1902 42%.
Lamborghini Racing Team - Olympique Lyon 1902 1:4