Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sheraton Team zocco moves 1848
HOCH Tactiek 3456
50% Balbezit 50%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
49.9 gemiddelde waardering 49.5
formidable Schieten good
very good Passen solid
very good Verdedigen solid


10e minuut.
Inworp. Zümrüt met de inworp. Silion met een sublieme pass. Herout rent richting de bal. Herout schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheraton Team - zocco moves 1848 1:0

11e minuut.
Kożuchowski speelt de bal door. Aquilino is nu in balbezit. Aquilino met een sublieme pass. Bilen heeft problemen om de bal te vangen. Bilen geeft een lange en hoge pass. Astiazarain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Ricchiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Žemžickas onderschept slim de pass. Žemžickas met een sublieme pass. Herout is nu in balbezit. Herout draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Zümrüt bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquilino onderschept slim de pass. Silion tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Silion krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Tselepis verovert de bal door een tackle van achteren. Horčička met een sublieme pass. Žemžickas met een sublieme pass. Herout rent richting de bal. Herout haalt uit met een fantastische trap. Junkkari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheraton Team - zocco moves 1848 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheraton Team 38%, zocco moves 1848 62%.
Sheraton Team - zocco moves 1848 2:0

46e minuut.
Marconato komt het veld opgelopen. Ehrenwant komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Schabowy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Žemžickas is nu in balbezit. Žemžickas passt de bal met de wreef. Herout bereikt de bal nog maar net als eerste. Herout haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Silion zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zümrüt is nu in balbezit. Zümrüt geeft een lange en hoge pass. Herout krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheraton Team - zocco moves 1848 3:0

56e minuut.
Otel passt de bal zonder na te denken. Riegel met een sublieme pass. Žemžickas rent richting de bal. Žemžickas geeft de bal voor. Herout maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sheraton Team - zocco moves 1848 4:0

57e minuut.
Klungelig pakt Jireček de bal. Abenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Riegel probeert naar een medespeler te passen. Žemžickas geeft de bal voor. Herout springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Junkkari niet meer kan verder spelen. Jedamzik komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zümrüt zal de hoekschop nemen. Herout rent richting de bal. Schabowy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Herout is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Herout kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheraton Team - zocco moves 1848 5:0

65e minuut.
Riegel geeft een lange en hoge pass. Kożuch heeft problemen om de bal te vangen. Herout verovert de bal door een tackle van achteren. Herout haalt uit met een fantastische trap. Jedamzik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheraton Team - zocco moves 1848 6:0

67e minuut.
Marconato probeert de bal met de borst te controleren. Zümrüt rent richting de bal. Silion probeert naar een medespeler te passen. Herout is nu in balbezit. Herout schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheraton Team - zocco moves 1848 7:0

68e minuut.
Kożuchowski speelt de bal door. Žemžickas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricchiuti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Žemžickas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Herout stond buitenspel. Haak komt het veld opgelopen. Wong komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Buitenspel voor Herout. Goede buitenspelval van de verdediging. Nachtweih komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Bobiński probeert naar een medespeler te passen. Tselepis is nu in balbezit. Ehrenwant schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tselepis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tselepis kan niet meer verder spelen. Osmangazi komt het veld opgelopen. Sha`ban zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zümrüt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zümrüt geeft een lange en hoge pass. Herout springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheraton Team 31%, zocco moves 1848 69%.
Sheraton Team - zocco moves 1848 7:0