Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bonebreaker Blue Tigers 2
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Edelmann geeft een lange en hoge pass. Lohrmann heeft problemen om de bal te vangen. Brülls bereikt de bal nog maar net als eerste. Brülls geeft de bal voor. Daar is Russ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bonebreaker - Blue Tigers 2 0:1

7e minuut.
Köpplinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Weidenfeller rent richting de bal. Köpplinger begaat een overtreding. Köpplinger krijgt een gele kaart. Weidenfeller is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hof wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Badstübner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weidenfeller onderschept slim de pass. Köpplinger is nu in balbezit. Weidenfeller verovert de bal door een tackle van achteren. Weidenfeller haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bonebreaker - Blue Tigers 2 1:1

11e minuut.
Weidenfeller verovert de bal door een tackle van achteren. Weidenfeller probeert naar een medespeler te passen. Moukoko is nu in balbezit. Moukoko draait met de bal, schiet en ... Gabriel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bonebreaker - Blue Tigers 2 2:1

21e minuut.
Köpplinger verovert de bal door een tackle van achteren. Köpplinger passt de bal met de wreef. Pagernitzki heeft problemen om de bal te vangen. Russ rent richting de bal. Russ haalt uit met een fantastische trap. Herwerth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Jürissen is nu in balbezit. Moukoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jürissen verovert de bal door een tackle van achteren. Weidenfeller onderschept slim de pass. Weidenfeller draait met de bal, schiet en ... Gabriel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Weidenfeller met een sublieme pass. Machurig is nu in balbezit. Moukoko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moukoko krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Inworp. Inneberg met de inworp. Weidenfeller rent richting de bal. Weidenfeller haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Edelmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hof rent richting de bal. Edelmann onderschept slim de pass. Neiße heeft problemen om de bal te vangen. Neiße haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Nawroth geeft de bal voor. Weidenfeller is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Köpplinger. Köpplinger krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bonebreaker 46%, Blue Tigers 2 54%.
FC Bonebreaker - Blue Tigers 2 2:1

60e minuut.
Basler is nu in balbezit. Neiße verovert de bal door een tackle van achteren. Hof rent richting de bal. Russ onderschept slim de pass. Russ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Panahi onderschept slim de pass. Panahi passt de bal met de wreef. Weidenfeller is nu in balbezit. Moukoko is nu in balbezit. Moukoko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bonebreaker 49%, Blue Tigers 2 51%.
FC Bonebreaker - Blue Tigers 2 2:1