Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:45
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.03
  • Stadion: Numan_cia Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14240
Numan_cia Maxiorki123
77med Tactiek nowa
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 22
42.7 gemiddelde waardering 47.6
good Schieten very good
good Passen adequate
adequate Verdedigen very good


4e minuut.
Dorado Bielsa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Holman bereikt de bal nog maar net als eerste. Holman probeert naar een medespeler te passen. Szatanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatanik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Koller onderschept slim de pass. Koller speelt de bal door. Roşu is nu in balbezit. Roşu haalt uit met een fantastische trap. Andreják probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Maxiorki123 0:1

7e minuut.
Fusini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch onderschept slim de pass. Rduch geeft de bal voor. Szatanik heeft problemen om de bal te vangen. Szatanik schiet op doel. Andreják kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Brdar is nu in balbezit. Brdar geeft een hoge lob. Viehweg kopt de bal weg. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Inworp. Brdar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szatanik rent richting de bal. Koller is nu in balbezit. Koller geeft een hoge lob. Andreják verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Viehweg rent richting de bal. Viehweg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Maxiorki123 0:2

20e minuut.
Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Viehweg is nu in balbezit. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata schiet op doel. Andreják maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Maxiorki123 0:3

24e minuut.
Koller passt de bal zonder na te denken. Brdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Brdar met een sublieme pass. Szatanik is nu in balbezit. Szatanik schiet op doel. Andreják verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Inworp. Vecchione komt het veld opgelopen.

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Mata stond buitenspel. Hajduczek komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Doeltrap. Segovia komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Numan_cia 49%, Maxiorki123 51%.
Numan_cia - Maxiorki123 0:3

55e minuut.
Hajduczek met de inworp. Szatanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatanik draait met de bal, schiet en ... Roşu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Andreják werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Maxiorki123 0:4

64e minuut.
Hawwash is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jaso. Hawwash raakt geblesseerd tijdens het duel. Pescaru zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hawwash springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Jaso geeft de bal voor. Pescaru rent richting de bal. Pescaru geeft een hoge lob. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Hajduczek is nu in balbezit. Dorado Bielsa rent richting de bal. Dorado Bielsa met een sublieme pass. Segovia is nu in balbezit. Segovia draait met de bal, schiet en ... Vecchione verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Rodríguez Cabo geeft een hoge lob. Szatanik rent richting de bal. Daar is Szatanik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szatanik schiet op doel. Andreják probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Maxiorki123 0:5

76e minuut.
Buitenspel voor Roşu. Goede buitenspelval van de verdediging. Takó komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Fusini passt de bal zonder na te denken. Mata rent richting de bal. Vergote begaat een overtreding. Vergote krijgt een gele kaart. Mata is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rduch zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szatanik is nu in balbezit. Szatanik schiet op doel. Andreják maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Maxiorki123 0:6

79e minuut.
Haskins is nu in balbezit. Haskins geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Cabo heeft problemen om de bal te vangen. Roşu verovert de bal door een tackle van achteren. Roşu draait met de bal, schiet en ... Andreják verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szatanik is nu in balbezit. Szatanik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Rodríguez Cabo verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Cabo geeft een lange en hoge pass. Mata rent richting de bal. Mata haalt uit met een fantastische trap. Andreják maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Maxiorki123 0:7

89e minuut.
Viehweg speelt de bal door. Koller rent richting de bal. Koller speelt de bal door. Szatanik is nu in balbezit. Szatanik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Numan_cia 54%, Maxiorki123 46%.
Numan_cia - Maxiorki123 0:7