Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo_Abi Fenerbats
bestOne Tactiek MiracleTactic
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
24 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 49.3
excellent Schieten solid
very good Passen good
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Ebers passt de bal in één keer door. Daar is Fielek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fielek passt de bal zonder na te denken. Abolafio rent richting de bal. Abolafio draait met de bal, schiet en ... Rauschkugel bokst de bal weg.

3e minuut.
Fąk kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoàng Giang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fielek rent richting de bal. Fielek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Klungelig pakt Fielek de bal. Fielek probeert naar een medespeler te passen. Abolafio is nu in balbezit. Abolafio schiet op doel. Rauschkugel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - Fenerbats 1:0

6e minuut.
Rauschkugel trapt de bal weg van het doel. Garhammer kan de bal niet met de borst controleren. Garhammer passt de bal zonder na te denken. Beclea is nu in balbezit. Beclea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
da Silva Martins probeert de bal aan de voet te houden. Janovsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Janovsky passt de bal met de wreef. Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Chomiński geeft de bal voor. Inworp. Garhammer met de inworp. Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Garhammer geeft een hoge lob. Abolafio kopt de bal weg. Fielek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fielek haalt uit met een fantastische trap. Rauschkugel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - Fenerbats 2:0

26e minuut.
Stathakis passt de bal in één keer door. Smolarow bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarow probeert naar een medespeler te passen. Vipotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vipotnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - Fenerbats 2:1

30e minuut.
Daar is García Eguren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garhammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Garhammer passt de bal met de wreef. Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea draait met de bal, schiet en ... Rauschkugel bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Ebers verovert de bal door een tackle van achteren. Ebers probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Giang speelt de bal door. Abolafio rent richting de bal. Abolafio haalt uit met een fantastische trap. Rauschkugel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garhammer met een snelle inworp. Beclea is nu in balbezit. Beclea schiet op doel. Paal!

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoàng Giang met een snelle inworp. Delmas probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Giang is nu in balbezit. Hoàng Giang geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Abolafio bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - Fenerbats 3:1

36e minuut.
Stathakis met een sublieme pass. Delmas rent richting de bal. Delmas passt de bal met de wreef. Smolarow rent richting de bal. Smolarow draait met de bal, schiet en ... Regensburger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Chomiński is nu in balbezit. Abolafio onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hoàng Giang geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Abolafio maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Smolarow is nu in balbezit. Ebers onderschept slim de pass. Ebers passt de bal in één keer door. Abolafio is nu in balbezit. Abolafio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Beclea rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - Fenerbats 4:1

44e minuut.
Dantas geeft een hoge lob. Abolafio kopt de bal weg. Daar is Chomiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fielek is nu in balbezit. Fielek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo_Abi 33%, Fenerbats 67%.
Torpedo_Abi - Fenerbats 4:1

47e minuut.
Delmas heeft problemen om de bal te vangen. Delmas geeft de bal voor. Vipotnik rent richting de bal. Vipotnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - Fenerbats 4:2

57e minuut.
da Silva Martins is nu in balbezit. Beclea onderschept slim de pass. Met opzet legt Kosov zijn tegenspeler op de grond. Beclea raakt geblesseerd tijdens het duel. Beclea komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ebers is nu in balbezit. Ebers passt de bal in één keer door. Kosov rent richting de bal. Abolafio verovert de bal door een tackle van achteren. Abolafio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Abolafio is nu in balbezit. Kosov verovert de bal door een tackle van achteren. Beclea verovert de bal door een tackle van achteren. Beclea schiet op doel. Rauschkugel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ebers bereikt de bal nog maar net als eerste. Vipotnik onderschept slim de pass. Smolarow is nu in balbezit. Smolarow schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Janovsky kopt de bal weg. García Eguren is nu in balbezit. Beclea verovert de bal door een tackle van achteren. Beclea haalt uit met een fantastische trap. Rauschkugel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - Fenerbats 5:2

79e minuut.
Smolarow kopt de bal weg. Dantas is nu in balbezit. Vipotnik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vipotnik krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Abolafio springt en kopt de bal. Kosov heeft problemen om de bal te vangen. da Silva Martins rent richting de bal. Beclea onderschept slim de pass. Beclea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - Fenerbats 6:2

90e minuut.
Janovsky passt de bal met de wreef. Abolafio rent richting de bal. Abolafio passt de bal met de wreef. Beclea is nu in balbezit. Beclea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo_Abi 41%, Fenerbats 59%.
Torpedo_Abi - Fenerbats 6:2