Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sukram 67 F.C. Muresul Targu Mures
442 Tactiek 352
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 40.9
poor Schieten good
weak Passen adequate
poor Verdedigen adequate


5e minuut.
Ruffra heeft problemen om de bal te vangen. Balogh rent richting de bal. Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu draait met de bal, schiet en ... Tecklenburg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sukram 67 - F.C. Muresul Targu Mures 0:1

7e minuut.
Barrios probeert naar een medespeler te passen. Produkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios onderschept slim de pass. Balogh is nu in balbezit. Balogh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tecklenburg met een sublieme pass. Klungelig pakt Pavelescu de bal. Pavelescu draait met de bal, schiet en ... Tecklenburg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Żwirko met de inworp. Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu geeft een hoge lob. Balogh is nu in balbezit. Balogh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Barrios geeft een lange en hoge pass. Ruffra heeft problemen om de bal te vangen. Balogh rent richting de bal. Balogh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sukram 67 - F.C. Muresul Targu Mures 0:2

23e minuut.
Pavelescu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ruffra de bal onder controle te krijgen. Balogh rent richting de bal. Balogh haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ruffra de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Jarohs rent richting de bal. Lichota onderschept slim de pass. Lichota passt de bal zonder na te denken. Balogh rent richting de bal. Balogh draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Lichota geeft de bal voor. Inworp. Jarohs met een snelle inworp. Jaumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaumann geeft een lange en hoge pass. Plach bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sukram 67 79%, F.C. Muresul Targu Mures 21%.
FC Sukram 67 - F.C. Muresul Targu Mures 0:2

52e minuut.
Edu speelt de bal door. Balogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogh draait met de bal, schiet en ... Ruffra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tecklenburg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sukram 67 - F.C. Muresul Targu Mures 0:3

63e minuut.
Barrios onderschept slim de pass. Barrios speelt de bal door. Balogh is nu in balbezit. Balogh schiet op doel. Tecklenburg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sukram 67 - F.C. Muresul Targu Mures 0:4

65e minuut.
Edu geeft een lange en hoge pass. Balogh rent richting de bal. Ruffra begaat een overtreding. Ruffra krijgt een gele kaart. Balogh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vălăhuţă zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Balogh springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sukram 67 - F.C. Muresul Targu Mures 0:5

66e minuut.
Balogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogh passt de bal met de wreef. Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu draait met de bal, schiet en ... Tecklenburg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sukram 67 - F.C. Muresul Targu Mures 0:6

72e minuut.
Pavelescu onderschept slim de pass. Pavelescu passt de bal met de wreef. Daar is Balogh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balogh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Barrios probeert naar een medespeler te passen. Balogh is nu in balbezit. Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sukram 67 - F.C. Muresul Targu Mures 0:7

78e minuut.
Barrios passt de bal met de wreef. Balogh rent richting de bal. Balogh probeert naar een medespeler te passen. Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sukram 67 - F.C. Muresul Targu Mures 0:8

80e minuut.
Njarðarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Njarðarson passt de bal zonder na te denken. Żwirko speelt de bal door. Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ruffra geeft de bal voor. Lichota is nu in balbezit. Lichota geeft een lange en hoge pass. Daar is Balogh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balogh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sukram 67 77%, F.C. Muresul Targu Mures 23%.
FC Sukram 67 - F.C. Muresul Targu Mures 0:8