Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:46
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.04
  • Stadion: Torpedo_Abi Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 13200
Torpedo_Abi Baltic Stars
bestOne Tactiek Test1
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 11
53.2 gemiddelde waardering 65.6
very good Schieten formidable
solid Passen formidable
very good Verdedigen excellent


6e minuut.
Inworp. Dalke met een snelle inworp. Elsässer rent richting de bal. Elsässer geeft een lange en hoge pass. Garbatzky springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Chon probeert naar een medespeler te passen. Bertoldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoldo passt de bal in één keer door. Daar is Garbatzky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garbatzky haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Regensburger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Gonzalvo rent richting de bal. Gonzalvo passt de bal met de wreef. Chon rent richting de bal. Chon geeft de bal voor. Garbatzky maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Fielek kopt de bal weg. Elsässer speelt de bal door. Dalke bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalke geeft een hoge lob. Garbatzky krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - Baltic Stars 0:1

13e minuut.
Beclea passt de bal met de wreef. Elsässer is nu in balbezit. Elsässer passt de bal in één keer door. Garbatzky rent richting de bal. Garbatzky schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Danul speelt de bal door. Chon is nu in balbezit. Chon passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Garbatzky de bal. Garbatzky schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ebers speelt de bal door. Klungelig pakt Fielek de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ohlrogge. Ohlrogge krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Janovsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Janovsky passt de bal in één keer door. Garhammer rent richting de bal. Garhammer geeft een hoge lob. Fielek krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo_Abi 56%, Baltic Stars 44%.
Torpedo_Abi - Baltic Stars 0:1

46e minuut.
Gonzalvo met een sublieme pass. Klungelig pakt Rakk de bal. Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Abolafio is nu in balbezit. Abolafio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Falkenmayer trapt de bal weg. Garhammer kopt de bal weg. Rakk kan de bal niet met de borst controleren. Beclea rent richting de bal. Beclea draait met de bal, schiet en ... Falkenmayer bokst de bal weg.

50e minuut.
Danul geeft een hoge lob. Abolafio rent richting de bal. Hoàng Giang rent richting de bal. Chon verovert de bal door een tackle van achteren. Chon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Bratianu onderschept slim de pass. Chon is nu in balbezit. Chon met een sublieme pass. Garbatzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbatzky schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Bratianu is nu in balbezit. Bratianu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Elsässer geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Dantas passt de bal zonder na te denken. Bertoldo probeert de bal aan de voet te houden. Elsässer probeert naar een medespeler te passen. Dalke is nu in balbezit. Dalke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ebers kan de bal niet met de borst controleren. Gonzalvo rent richting de bal. Gonzalvo passt de bal zonder na te denken. Garbatzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbatzky haalt uit met een fantastische trap. Regensburger bokst de bal weg.

61e minuut.
Hoàng Giang is nu in balbezit. Chon verovert de bal door een tackle van achteren. Chon heeft problemen om de bal te vangen. Chon geeft een lange en hoge pass. Garbatzky krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Garhammer kopt de bal weg. Dąbski rent richting de bal. Beclea verovert de bal door een tackle van achteren. Abolafio rent richting de bal. Abolafio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Danul rent richting de bal. Chon geeft een lange en hoge pass. Bertoldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoldo draait met de bal, schiet en ... Regensburger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - Baltic Stars 0:2

69e minuut.
Dalke probeert naar een medespeler te passen. Chon is nu in balbezit. Chon probeert naar een medespeler te passen. Garbatzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbatzky haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Regensburger trapt de bal weg van het doel. Gonzalvo kopt de bal weg. Daar is Bratianu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garbatzky onderschept slim de pass. Garbatzky haalt uit met een fantastische trap. Regensburger bokst de bal weg.

80e minuut.
Danul neemt vlug de vrije trap. Dąbski kopt de bal weg. Gonzalvo geeft de bal voor. Garbatzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbatzky schiet op doel. Regensburger bokst de bal weg.

82e minuut.
Regensburger trapt de bal weg van het doel. Gonzalvo kopt de bal weg. Bratianu heeft problemen om de bal te vangen. Chon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chon schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - Baltic Stars 0:3

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dalke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gonzalvo rent richting de bal. Gonzalvo geeft een lange en hoge pass. Chon geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo_Abi 64%, Baltic Stars 36%.
Torpedo_Abi - Baltic Stars 0:3